Nokia 3600 Netten Video İzleyemiyorum :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bysystem77

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 3600 Netten Video İzleyemiyorum :(
Nokia 3600 Slide telefonum var. Internet paketi aldım fakat izlesene,youtube gibi sitelerden video izleyemiyorum video linkine tıklıyorum yükleniyor yanıt yok tekrar deneyin diyor. 3600 Youtube app yükledim açmadı, ovi'den adobe flash lite indirdim açmadı. Opera 6.1 kullanıyorum nasıl izleyebilirim? Hatta bir sorun yok arkadaşım yeni 2730 aldı hiçbirşey yüklemeden video izleyebiliyor. Nasıl çözebilirim sorunu?

Yanlış yere açmış olabilirim işletim sistemimi bilmiyorum

Teşekkürler

celibar

celibar

Üye
fazla alternatirin yok.bolt browser var youtube ve facebooktan izleniyormuş.bi de m.youtube.com adresinden telefonunda realplayer varsa izleyebilrsinin.realplayer için farklı bağlantı noktalarını(turkcell, avea, vodafone) dene...bundan başka alternatif video izleme proğramı veya yöntemi varmı bilmiyomuyum.

bysystem77

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bir deneyeyim bunları

bysystem77

Üye
    Konu Sahibi
ee direk m.youtube a girsene

Hocam zaten ilk başta onu denemiştim. Hiçbir videoyu açmıyor izlesene dailymotion vs. yaptığım işlemler:

-Bolt indirdim açılmadı giriş kısmında takıldı kaldı sildim bu sefer internet kesilip duruyor telefonda. Belki Turkcell'den kaynaklanıyordur bilemem.
-1 saat civarı S40 V5 işletim sistemi için RealPlayer aradım bulamadım.
-Youtube app indirdim Watch Video tıklıyorum biraz bekliyor müzik çalarda sonra Yanıt Yok Tekrar deneyin diyor.
-Telefonun kendi tarayıcısından açmıyor
-Opera'dan açmıyor
-Adobe flash lite 2 indirdim işe yaramadı.

Başka çözüm yok mu acaba? 2 gündür uğraşıyorum telefonu duvara vuracaktım dün gece sinirden. 400 lira civarı verdim zamanında buna ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt