benden sonra yarbay olup benden once albay olanlar var yav ne tuhaf ben olabilirim :D
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: benden sonra yarbay olup benden once albay olanlar var yav ne tuhaf Genişletmek için tıkla ... ben olabilirim
'Patron' Alıntı: benden sonra yarbay olup benden once albay olanlar var yav ne tuhaf Genişletmek için tıkla ... ben olabilirim
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: benden sonra yarbay olup benden once albay olanlar var yav ne tuhaf Genişletmek için tıkla ... rütbeyi takmayalım. Bana para veren falan yok
'Patron' Alıntı: benden sonra yarbay olup benden once albay olanlar var yav ne tuhaf Genişletmek için tıkla ... rütbeyi takmayalım. Bana para veren falan yok
'Patron Üye Sehriyar' Alıntı: ne mutlu banaaa ayin uyesiyle arkadas oldum Genişletmek için tıkla ... Patronla
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: ee napıorsunuz... Genişletmek için tıkla ... mesaj kasıyoruz daha konu yok heralde
'Patron Üye Pondusss' Alıntı: rütbeyi takmayalım. Bana para veren falan yok Genişletmek için tıkla ... tek sen olsan iyi
Pondusss' Alıntı: rütbeyi takmayalım. Bana para veren falan yok Genişletmek için tıkla ... tek sen olsan iyi
Mareşal Üye Elektr0' Alıntı: ee napıorsunuz... Genişletmek için tıkla ... sakin sakin konuyu okuyoz sen napıyosun
Elektr0' Alıntı: ee napıorsunuz... Genişletmek için tıkla ... sakin sakin konuyu okuyoz sen napıyosun
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: tek sen olsan iyi Genişletmek için tıkla ... başka kimse bilmiyorum. ki ben 17 saat buradayım
'Patron' Alıntı: tek sen olsan iyi Genişletmek için tıkla ... başka kimse bilmiyorum. ki ben 17 saat buradayım
Elektr0 Üye Mareşal' Alıntı: sakin sakin konuyu okuyoz sen napıyosun Genişletmek için tıkla ... matrax ...