sizce hangi işlemci?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
sizce hangi işlemci?
herkese selamlar şimdi ben bi dizüstü bilgisayar alıcagım sizce i5 işlemci iyimidir model olarak hangisi karar vermedim ama genel olarak yani nasıl bir işlemcidir ve sizin i5 le aynı fiyata daha performanslı daha iyi olan bu işlemcili bilgisayar al diye bileceginiz bi işlemci varmı 4 gb ram 1 gb ekrankartı sizce bu özelliklerde bi bilgisayarla gta4 gibi oyunlar ve çizim programları kullanabilirmiyim otocat tarzı çizim proları yani düşündügüm bilgisayarın isminide vereyim gnb 1580 b1 i5 bu bilgisayarı düşünüyorum yorumlarınızı ve cavaplarınızı bekliyorum bu arada bana zaman ayırdıgınız için teşekkürler

DPool

DPool

Üye
Paraya biraz kıy ve almışken sağlam bişey al.Her türlü oyunu oynarsın her türlü çizim programını kullanırsın.

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
futbol123

futbol123

Üye
oyun oynamak istiyorsanız ekran kartı ve işlemcinizin iyi olması lazım. Ekran kartınızın 128bit ve üzeri işlemciniz ise i5 ve üstü olması lazım

• Beğen
Tepkiler: DPool
DPool

DPool

Üye
oyun oynamak istiyorsanız ekran kartı ve işlemcinizin iyi olması lazım. Ekran kartınızın 128bit ve üzeri işlemciniz ise i5 ve üstü olması lazım
:good::good: intelden iyisi yine intel.

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
Paraya biraz kıy ve almışken sağlam bişey al.Her türlü oyunu oynarsın her türlü çizim programını kullanırsın.
Usta kızma ama ikibinlira daha koysam şahin alırım ya böyle bi pc gereksiz bence benim için çok abartılı yani benim 2005 te aldıgım pc 512 mb rem Pentium 4 işlemci 256 mb ekran kartlı Pc ile gta sanandreas oynuyodum şimdi alıcagım pc ile gta 4 ü orta seviyede oynarım diye düşünüyorum yani çok oyun deliside degilim zaten oynayacıgım oyun ve programlar şunlar gta 4 flight simulatör Test driver Bus simulatör Outocat İdecat Photoshop Flan yani ben pc nin tam özelliklerini yazayım ihtiyacımı orta seviyede karşılarmı karşılamazmı cevaplayın Pcnin markası ve modeli Grundig gnb 1580 b1 i5 İ5-480m 2.66 ghz 3 mb 4 gb ddr3 rem Atı 5470 512mb (1gb hm) katalogda kaç bit oldugu yazmıyo bulamadım evet cevapları bekliyorum. :)

RealMorphine

RealMorphine

Üye
Bencede Monster al kardeş kuzenimden zamanında çok satmasını istedim bana ama satmadı ;) şimdi 4 yıl sonra al dedi daha iyisini almış :D AMA MONSTER

Kedi Yavrusu

Üye
valla bana sorarsan i5 işlemci 512mb ati ekran kartı ve 4gb ram ile crysis'i yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum. Gta4'ü ise 1,0,5,0 paketinde yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum.

• Beğen
Tepkiler: ookkaayy
A3rman

A3rman

Üye
İntel Core i7-yüksek oyun ve iş performansı için iyi ha yok ben sadece oyunlar için alıcam diyosan İntel Core 2 Duo veya i3 yeterlidir :rica:

• Beğen
ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
kedi eti 7 abicim başka nickmi bulamadın ya kedi eti 7 sagol kardeş yazıcam bi garip oldum yani neyse eywallah kardeşim çok sagolasın allahrazı olsun ya çok açıklayıcı şekilde cevap yazmışsın teşekkürler.
Steveno 381 sagol kardeş tmmdır

Kedi Yavrusu

Üye
İntel Core i7-yüksek oyun ve iş performansı için iyi ha yok ben sadece oyunlar için alıcam diyosan İntel Core 2 Duo veya i3 yeterlidir :rica:
intel core 2 duo dehşetti ya zamanında. tüm oyunlar bu işlemcinin üstüne kuruluyordu. gerçi halen bunun üzerine kuruluyor ama. arkadaş yok ben photoshop yapcam, yok ben mimari işler yapcam çizcem bozcam derse i7 alabilir.

• Beğen
ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
:) :D

Kedi Yavrusu

Üye
ha bu demek değil ki i7 kötüdür. Yalnız şarj dayanmaz ve fena ısınır. Al da soğutucu şart. Arkadaşımdan biliyorum, yatağın üstüne koymuştu da hava alamamış yandı güzelim işlemci.

DPool

DPool

Üye
Core 2 Duo ile oyunları yüksek performansta oynayamazsın.Kendimden biliyorum.Assasins Creed 2 yi Anca orta seviyede açabiliyorum.Ama Crysis Warhead gibi oyunları en yüksek kalitede zorlanmadan açıyorum.(Ekran kartı GT 320 M 1 GB 128 bit)

• Beğen
ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar aldım notebooku grundig gnb 1585 b5 i5
İ5 2410 işlemci
4gb ddr3 rem
nvidia gt540m 2 gb ekran kartı
500 gb harddisk
1650 ye aldım 10 taksit sizce nasıl uygunmu özellikler flan nasıl ellerinde yokmuş salı günü gelicek.

Kedi Yavrusu

Üye
arkadaşlar aldım notebooku grundig gnb 1585 b5 i5İ5 2410 işlemci4gb ddr3 remnvidia gt540m 2 gb ekran kartı500 gb harddisk1650 ye aldım 10 taksit sizce nasıl uygunmu özellikler flan nasıl ellerinde yokmuş salı günü gelicek.
bu sisteme crysis falan kur HD kalitede en yüksek kalitede kasmadan oyna ilk işin o olsun :D

----------Eklendi @ 00:52:30 ---------- Yazıldı @ 00:46:38 ----------

söylemeyecem dedim ama, içimde kalmasın... kardeş keşke o verdiğin parayı şunlara verseydin:

1)
...........
2)

• Beğen
mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
u makineye bir bak bakalım.

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar almadan önce niye önermiyosunuzki :) :D
crysis i hd kalitede oynuyosam sorun yok bu pc fazla fazla yeter bana :)

kaancıkım

Üye
oyunları en yüksek kalitede oynamak için ekran kartınızın gddr5 256 bit ve iyi soğutmalı olması lazım

işlemcinizin i5 veya phenom 2 x4 üstü olması lazım.

hard diskinizin rpm mide önemli. 7200 gayet iyidir...

ram fazla abartılmamalı. ramde mhz ve soğutucular önemli. 4gb ram 1600 mhz iyidir.

anakartda çok önemli.

iyi bir sistem toplamak isteyenler tam size göre i sistem bu. (bende bu sistemi alıcam:ehe)

Kedi Yavrusu

Üye
ekran kartının 256 bit olması lazım değildir arkadaşım yanlış bilgi vermeyelim cıks cıks cıks...

----------Eklendi @ 16:19:55 ---------- Yazıldı @ 16:14:04 ----------

ya tamam etki etmez demiyorum bayaa bi fark eder ama LAZIM değildir 128 bit yeter.

0live456

Üye

i3 TB işlemci 4 gb ram 1 gb kart ile oynayamayacağın oyun akamayacağın alem kalmaz.128 bit nedir ya piyasada 768 bitlerde kartlar dolaşıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...