merhaba arkadaşlar bu bilgisayar sizce nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar bu bilgisayar sizce nasıl ?
İŞLEMCİ:AMD X4 CORE 640 4 ÇEKİRDEKLİ 3.0 GHZ 64 BİT ÇOK HIZLI İŞLEMCİ
ANAKART:AM3 CHIPSET DDR3 YENİ NESİL SON TEKNOLOJİ ANAKART
BELLEK (RAM):8 GB KINGSTON DDR3 1333 MHZ RAM
HARDDİSK:500 GB WESTERN DIGITAL 32 MB CACHE SATA HARDDİSK
EKRAN KARTI:ATI RADEON 2GB HD 5450 HARİCİ EKRAN KARTI

SES KARTI:5 + 1 KANAL SES KARTI (O/B)
ETHERNET (LAN):10 / 100 MBPS ETHERNET (LAN) KARTI (O/B)
OPTİK SÜRÜCÜ:YOK (İSTERSENİZ FARK İLE SATA DVD RW TAKILIR)
KASA:ATX KASA (ÖNDEN 2 USB + KULAKLIK VE MİKROFON ÇIKIŞLI)
GARANTİ:2 YIL (GARANTİ BELGELERİ ALDIĞINIZ GÜN KAŞELENECEKTİR.)
İŞLETİM SİSTEMİ:WİNDOWS XP VE WİNDOWS 7 SORUNSUZ ÇALIŞIR.

arkadaşlar bu bilgisayarı online satış yapan bir siteden alıcam reklam olmasın diye direk link vermedim sizce bilgsiayar nasıl iyimi yeni nesil oyunları kaldırırmı 5450 kötü bi ekran kartı ama bilgisayarı aldığım zaman ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum hangi ekran kartını öneririsiniz bütçe 200 lira

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeş bide fiyat ne kdar onuda yazarsan ona göre bi degerlendirme yapalım olmazsa zatn ınternetten alacakmışssn
sana yeni sistem toplarız hali hazırda bi arkadaşa topladıgım canavar bir pc var bu sistemin canına okur :)

fiyatsız bir degerlendirme yaparsak
x4 640 kotu bir işlemci degil ancak 230 tl vermişken x4 955 almak daha mantıklı şuan amdnin en cok tercıh edilen işlemcisi
ram 8 gb büyük ihtimallle value ram yani hyperx yuksek performans ramlerden degil ve 8 gb gereksiz 4 gb yeterli fazladan fiyat artışı
500 gb wd sabittdisk iyidir ama ses yapıyor onun yerinedaha sessiz ve performanslı samsung 1 tb 7200 rpm HDD
ekran kartı 2 gb diye hava yapılmaya çalışılmış ama dandik bir ekrna kartı bi işe yaramaz

bu pc kaç para onu söyle bi bakalım
aslında sormama gerek bile yok hazır pclerden uzak durun hem kazık yersınız hemde aldıgınızla kalırsınz hiç performans vermez

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
futbol123

futbol123

Üye
ekran kartı haric bütün herşeyi harika..:oke:

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
689 tl monitörsüz. Bütçe700 liraya kadar , sadece kasa almak istiyorum. Şimdilik ekran kartı idarelik birşeylerde olabilir sonradan alırım daha iyisini.

çok teşekkürler

St*

St*

Üye
Daha ne istysn GüzeL. :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeş bence 700 TL bütçeye daha iyi bilgisayar bulursun
eğer o pc yi alırsan yeni bir ekran kartı alana kadar adam gibi oyun oynayamazsın
her ne kadar 2 gb da olsa ( ki gerçek 2 Gb değil) 64bit kendine hayrı yok :)

eğer acelesi yoksa birz daha para biriktir 900 TL ye cod 7 crysis 2 mafia 2 gibi oyunları açacak kasalar toplanıyor

bence almadan önce donanım haber forumunda sistem tavsiyeleri diye bir bölüm var oraya
max 700 TL sadece kasa konu başlığı aldında konu açarsan bu sistemden daha iyisi çıkacaktır eminim
zamanım olsaydı ben sana 700 tl lik kasa toplardım ancak artık intrnete giremiyecegim
telefndan bakıyorum evin ttnetini kapattırdım
kolay gelsin inş alacağın pc nin hem kendine hem sana hayrı olur :)
şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
hayalet 2742 çok teşekkürler.

ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

sakaryam54500

Üye
ekran kartı haric bütün herşeyi harika..:oke:

aynen gts 250 felan al :D

----------Eklendi @ 07:53:43 ---------- Yazıldı @ 07:48:51 ----------

kardeş bence 700 TL bütçeye daha iyi bilgisayar bulursun
eğer o pc yi alırsan yeni bir ekran kartı alana kadar adam gibi oyun oynayamazsın
her ne kadar 2 gb da olsa ( ki gerçek 2 Gb değil) 64bit kendine hayrı yok :)

eğer acelesi yoksa birz daha para biriktir 900 TL ye cod 7 crysis 2 mafia 2 gibi oyunları açacak kasalar toplanıyor

bence almadan önce donanım haber forumunda sistem tavsiyeleri diye bir bölüm var oraya
max 700 TL sadece kasa konu başlığı aldında konu açarsan bu sistemden daha iyisi çıkacaktır eminim
zamanım olsaydı ben sana 700 tl lik kasa toplardım ancak artık intrnete giremiyecegim
telefndan bakıyorum evin ttnetini kapattırdım
kolay gelsin inş alacağın pc nin hem kendine hem sana hayrı olur :)
şimdiden hayırlı olsun

64 ekran kartını 8400palit ddr3 kullandıktan sonra degil pcye takmam yanından gecmem onlar ekran kartı degil görüntü saglayıcı oyunla alakası yok he pes 2012 de ronaldoyu messiyi çöp adam olarak oynarsın assın creed ı mario olarak görürsün 64 kaldırmaları lazım o kartlar oyun kartı degil yeni on bortlar bile daha iyi !

futbol123

futbol123

Üye
ati 4850 alır 175tl ye

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
adam 700 tl ye kasa almış elindeki bütçe ile
hop hemende 175tl nerden bulup alsınki 4850

futbol123

futbol123

Üye
adam 700 tl ye kasa almış elindeki bütçe ile
hop hemende 175tl nerden bulup alsınki 4850
kardeşim ekran kartı bütçem 200tl ye kadar yazmış okumadın orayı galiba.
bu arada vatancomputerda fiyatlar baya düşmüş bu arada 4850 256bit ekran kartı 157tl olmuş

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kasa 700 tl ekran kartına 200 tl eder 900 tl
kardes bırak sen hazır pc yi donanım haber forumda sistem tavsıyelerınde 900 tl oyun kasası hazırlanıyor sen bu kasayı alıp bıde yanında ekran kartı alıp ugrasacagına orada bır konu acar yardım ıstersen super kasa hazırlarlar senın ıcın
ah keske telefondan gırmesemde ben sana bı kasa toplardım bu hazır pc yi ezer gecerdı

Necmati

Necmati

Üye
bence Gayet iyi kardeşim.

Birde Bende işlemci alcamda kullandığın işlemciyi alabilirim belki nasıl hızlımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt