HTC Sense Dock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maskex

maskex

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sense Dock
Arkadaşlar şu htcdeki dock 'u hiç bir sense özelliği değiştirmeden sadece o alttaki dock u değiştirebilirmiyiz..?

Bunnu yerine mesela Samsung S2 nin dock u olabilir ??
örnek :
Buradaki arama ,rehber ,menü gibi 4 simge şeklinde yapamıyoruyuz htc ye ?? Sayın yazılım ustası arkadaşlar şu android e bi el atın lütfen rica ediyorum..Saygılarımla İyi forumlar..

muscler

muscler

Üye
Go Launcher EX isimli programı marketten indir home tuşuna bas go launcher'ı seç samsung gibi olmasada ona benzer olacaktır ama

maskex

maskex

Üye
    Konu Sahibi
Go Launcher EX isimli programı marketten indir home tuşuna bas go launcher'ı seç samsung gibi olmasada ona benzer olacaktır ama

Zaman ayırıp cevapladıgınız için teşekürler..Yanlız ben louncher filan istemiyorum..Orjinali ile sense 3 kalacak..sadece o dock kalkacak yerine tek simge olacak..Ben öyle istiyorum..bu louncherler hem performans olarak kötü hemde widged sorunu oluyor..umarım anlatabilmişimdir.

muscler

muscler

Üye
Zaman ayırıp cevapladıgınız için teşekürler..Yanlız ben louncher filan istemiyorum..Orjinali ile sense 3 kalacak..sadece o dock kalkacak yerine tek simge olacak..Ben öyle istiyorum..bu louncherler hem performans olarak kötü hemde widged sorunu oluyor..umarım anlatabilmişimdir.
anliyorum seni dostum ama sense hakkinda pek bilgim yok htc kullanan arkadaslar konuyla ilgilenirse sorununa cozum bulcagina eminim.

karamezar

karamezar

Üye
senın yapmak ıstedıgın seyı bende cok aradım fakat dock olayı htclerde boyle arkadasın da dedıgı gıbı ya basıt programlı doc ları kullanacaksın yada dıger arayuzlerı kullanacaksın sana bır tane onerebılırım

http://www.maxicep.com/android-wall...uncher-arayuz-10n-numara-tavsiyem-506063.html bu lınkde arkadasımız paylasım yapmıs vıdeo ıle bırlıkte ızle begenırsen ındr telefonunda dene ama yok dersen aramaya devam et fakat daha farklı bırsey bulacagını zannetmıyorum ve emın olmadıgın yazılım program gıbı seylerıde fazla yukleme derım sonucta elındekı bı androıd cıhaz basını root larla agrıtmasın sonra. kolay gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt