5800 mı c6 mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
5800 mı c6 mı
Arkadaşlar birde size bir anket yapayım dedim. arkdaşım c6 alacak ama ben 5800 al diyorum. bence 5800ın tek dez avantajı biraz kalın ve fotoğrafta diğer telefonlara karşı biraz yetersiz olabilyior ama bunun dışında bence c6dan daha iyi bir telefon. peki siz ne diyorsunuz bu duruma

61semih

61semih

Üye
yorum yok

ByClever*

ByClever*

Üye
Nokia 5800 Alsın Cok Kullanıslı Bir Tel Bence :)

gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
bencede zaten forum sonuçlarını göstercem bu konuda daha fazla mesaj atarsınız sevinirim

nonamex

Üye
Bu devirde 2'side alınmaz. 2'side bastırmatik ekranlı, ram'leri ve işlemcileri düşük, Grafik işlemcileri yok.. Bayağıda kalınlar.

İlla Nokia alacaksanız 599 liraya C6-01 alın derim, C6-01 bu 2 telefonun yanında uzay çağı gibi duruyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bu devirde 2'side alınmaz. 2'side bastırmatik ekranlı, ram'leri ve işlemcileri düşük, Grafik işlemcileri yok.. Bayağıda kalınlar.İlla Nokia alacaksanız 599 liraya C6-01 alın derim, C6-01 bu 2 telefonun yanında uzay çağı gibi duruyor.
:oke:

gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
diysunuz hm tm ozaman üstüne biraz daha para koyar daha iyisini alırız ozman

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
5800 alırsa, keşke c6 alsaydım derse onun fw sini atsın olur biter :P:D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
galaxy gio al.ama 5800 ve c6 arasında kaldıysan 5800 al.c6 cfwsi atıp kullanırsın fiziksel klavye için 150 tl fazladan verme.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İki telefonu da tavsiye etmem ama illa ikisnden biri alınacaksa kesinlikle C6 derim. Hem kamerası daha iyi hem de en azından fiziksel bir klavyesi var rezistiv ekran olması koymaz yani.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Hee 5800 alın tamam mı

----------Eklendi @ 22:05:27 ---------- Yazıldı @ 22:04:58 ----------

Allah allah ikisinide almayın abicim androidli telefon alın bakın rahatınıza

adem-t

adem-t

Üye
C6-01 bencede:)

'Patron

'Patron

Üye
c6-01 al bosver onları.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Nasıl boşver onları ya af olmayan bir kamerada nokaının neden bu kadar övdüğünü reklamlar verdiğini sanıyorsun
Hep göz boyamak alsında telefon sonra kasmayamı başlasın
Android de böle bir şey yaşamazsın

nalcam22

nalcam22

Üye
bizim milleet hayla akıllanmadı illa nokıadan bi tokat yicekler la uyarıyoz burda alma nokıaaaa kazıklanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt