Aylık 250 mb internet

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
Aylık 250 mb internet
arkadaslar sanırsam vodafone gunluk cepneti kaldırıp yerine aylık 250 mb internet koymus. Fakat bu internet sitesinde yok sadece *3636# tusladıgınızda aylık 250 mb ve aylık cepnet diyor.Ben burdan anladım yeni paketin bu oldugunu. Paketi aldım fakat yeterli bakiyem olmadıgı icin aktiflesmedi.

Yani 250 mb lik internet paketi almak isteyenler bi bakabilirler.

Ayrıca bilgisi olan arkadaslar fiyatı ve esaslar hakkında bilgi verirse sevinirim.

kpln04

kpln04

Üye
250 mb ne ki 2 saatlik bişey

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Cepnet kullanıyom 100 mb taş çatlasa 3 gün gidiyo

----------Eklendi @ 05:36:56 ---------- Yazıldı @ 05:36:16 ----------

250 mb de 5 gün gider

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
h716043

h716043

Üye
3 günmü bana maksimum 1 saat gidiyo :D
aynen bana yarım saat bile yetmez çünkü 3g hızında olunca insan hemen birşeyler indirmek istiyor o yuzden 20 dk biter birde şunu keşfettim dün bana vodafone 100 mb internet verdi bende maglum proxy den indirmelere devam ettim baktım hız iyi neyse 100mb ile 1gb dosya indirmişim sonra hız düştü yani 100mb ile indirirken proxyde görmüyor ve veri azalmıyor yada sade bana oldu bilemiyorum ama cepnet alanlar verilen o 100mb ile bi denesin yada proxyle surf ettsin yada youtube yi denesin

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
aynen bana yarım saat bile yetmez çünkü 3g hızında olunca insan hemen birşeyler indirmek istiyor o yuzden 20 dk biter birde şunu keşfettim dün bana vodafone 100 mb internet verdi bende maglum proxy den indirmelere devam ettim baktım hız iyi neyse 100mb ile 1gb dosya indirmişim sonra hız düştü yani 100mb ile indirirken proxyde görmüyor ve veri azalmıyor yada sade bana oldu bilemiyorum ama cepnet alanlar verilen o 100mb ile bi denesin yada proxyle surf ettsin yada youtube yi denesin

olabilir çünkü ip gizleniyor sanırım yaptığın download görülmüyor ama sonra düşüş nasıl oldu :D

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
ha ha iyiymis bu proxy denemek isterim ama zaten benim oldugum yerde max indirme hızı 20 kb :(

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
3 günmü bana maksimum 1 saat gidiyo :D
telefonum saniyede en fazla 55 kb civarı indirme yapabildiği için 3 gün yetiyor ben 6 , 7 megabit hızlara ulaşamıyorum 100 mb den sonrada saniyede 15 kb civarı oluyor

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
bana her zaman 15 kb olsa hic bir zaman dusmese o bile yeter

----------Eklendi @ 11:48:54 ---------- Yazıldı @ 11:47:46 ----------

off ulan off ne bicim biyerdeyim yaa

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
bana her zaman 15 kb olsa hic bir zaman dusmese o bile yeter----------Eklendi @ 11:48:54 ---------- Yazıldı @ 11:47:46 ----------off ulan off ne bicim biyerdeyim yaa
değilmi hep 15 kb dada kalmıyor bazen 3 , 5 kb ye bile dùşüyor sonra gene çıkıyor 15 kb sabit olsa gene biraz hızlı olur ama işte sabit tutmuyo pzvk ler

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonu alalı 2 ay oldu daha 23 kb gordumen fazla

elmas14

elmas14

Üye
ben telefonu alalı 2 ay oldu daha 23 kb gordumen fazla

telefon 2G ise bu hızlar normaldir , Ancak 3G ile bağlandığınızda bölgenizce çeken 3G'ye göre 8Mb'e kadar dowland yapabilirsin :)

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
telefon 2G ise bu hızlar normaldir , Ancak 3G ile bağlandığınızda bölgenizce çeken 3G'ye göre 8Mb'e kadar dowland yapabilirsin :)
E63 sagol yardım etmek istemissin ama benim oldugum yerde edge tam calısmıyor sen ne 3g si diyon

Takipçi Satın Al

Üst Alt