midem bulandı :dry:
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: Pelin gel intikamını al Genişletmek için tıkla ... tamm alıyorum ben sen tut
pelın_ Mareşal' Alıntı: hopp sakin ol eray bence boynunu koparalım Genişletmek için tıkla ... olabılır ıyı fıkır ----------Eklendi @ 04:40:28 ---------- Yazıldı @ 04:40:13 ---------- Pondusss' Alıntı: ben dizi izleyeceğim. Herkese iyi sabahlar. Genişletmek için tıkla ... diizmı ne izlıycen
Mareşal' Alıntı: hopp sakin ol eray bence boynunu koparalım Genişletmek için tıkla ... olabılır ıyı fıkır ----------Eklendi @ 04:40:28 ---------- Yazıldı @ 04:40:13 ---------- Pondusss' Alıntı: ben dizi izleyeceğim. Herkese iyi sabahlar. Genişletmek için tıkla ... diizmı ne izlıycen
coldman41 Üye pelın_' Alıntı: tamm alıyorum ben sen tut Genişletmek için tıkla ... sen vursanda bir şey olmaz
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: ben dizi izleyeceğim. Herkese iyi sabahlar. Genişletmek için tıkla ... sanada iyi sabahlar
Pondusss' Alıntı: ben dizi izleyeceğim. Herkese iyi sabahlar. Genişletmek için tıkla ... sanada iyi sabahlar
pelın_ coldman41' Alıntı: sen vursanda bir şey olmaz Genişletmek için tıkla ... eminmisin 2 aydır agarlık çalısıyorum bak valla benı delı etme döverım senı
coldman41' Alıntı: sen vursanda bir şey olmaz Genişletmek için tıkla ... eminmisin 2 aydır agarlık çalısıyorum bak valla benı delı etme döverım senı
coldman41 Üye Bluetoooth' Alıntı: yeter bu kadar yarın yine döveriz Genişletmek için tıkla ... yarın daha kalabalık gelin
Bluetoooth' Alıntı: yeter bu kadar yarın yine döveriz Genişletmek için tıkla ... yarın daha kalabalık gelin
Yigit315 Üye coldman41' Alıntı: midem bulandı Genişletmek için tıkla ... ayy araba kazası herhalde.Çok kötü yaa.Allah rahmet eylesin.
coldman41' Alıntı: midem bulandı Genişletmek için tıkla ... ayy araba kazası herhalde.Çok kötü yaa.Allah rahmet eylesin.
pelın_ Elektr0' Alıntı: ben gidiyorum nese size iyi geceler veya sabahlar... Genişletmek için tıkla ... hey nereye kal daha bıtmedı senle ısım ----------Eklendi @ 04:42:36 ---------- Yazıldı @ 04:42:18 ---------- Mareşal' Alıntı: Lütfen şu resimleri falan alıntılardan ve konudan kaldırırmısınız Genişletmek için tıkla ... dımı bende yaptım ama midem bulandı ya
Elektr0' Alıntı: ben gidiyorum nese size iyi geceler veya sabahlar... Genişletmek için tıkla ... hey nereye kal daha bıtmedı senle ısım ----------Eklendi @ 04:42:36 ---------- Yazıldı @ 04:42:18 ---------- Mareşal' Alıntı: Lütfen şu resimleri falan alıntılardan ve konudan kaldırırmısınız Genişletmek için tıkla ... dımı bende yaptım ama midem bulandı ya
coldman41 Üye Mareşal' Alıntı: Rıdvan lütfen hemen kaldır şunu Genişletmek için tıkla ... ben kaldırdım