Telefon Tavsiyesi Soru konuda arkadaşlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
5800 ı 300 den satsan bile para yetmicektir üstüne bi 50 lira daha koyman gerekir bayramda daha çok para koparmaya bak bence.Gioyla arasında pek fiyat farkı yok zaten üstüne biraz daha ekleyip bunu alman daha mantıklı. :ehe
Kardeş niye yetmesin ya şimdi aileden 5300 buldum kullanılmayan biraz hasarı var ama 50ye gider heralde :ehe 200 lira + 300 liraya satsam(5800 ama bugün sordum telefoncuya 250 dedi :off:) + 50 lira (5300) + Bayramdan 50-100 olsa :ehe Eee sonuç 200+250+50+50 = 550 lira :D 10 liranın hesabını 2. elden satarken düşünürüm hele ki bu 50den satarken verdiği fiyat 300e satarsam geriye 40 lira daha kkalıyor kulaklık alırım belki kaliteli sanırım telefonun müzik performansı çok iyi değil :kotu:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Kardeş niye yetmesin ya şimdi aileden 5300 buldum kullanılmayan biraz hasarı var ama 50ye gider heralde :ehe 200 lira + 300 liraya satsam(5800 ama bugün sordum telefoncuya 250 dedi :off:) + 50 lira (5300) + Bayramdan 50-100 olsa :ehe Eee sonuç 200+250+50+50 = 550 lira :D 10 liranın hesabını 2. elden satarken düşünürüm hele ki bu 50den satarken verdiği fiyat 300e satarsam geriye 40 lira daha kkalıyor kulaklık alırım belki kaliteli sanırım telefonun müzik performansı çok iyi değil :kotu:

Anladım dostum 5800 ı internetten satarsan belki daha fazla fiyata satarsın telefoncular öldürür fiyatı.Kulaklık alcağına hafıza kartı alırsın eğer hafıza kartın yoksa.Müzik performansı güzel aslında:hmmm

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Anladım dostum 5800 ı internetten satarsan belki daha fazla fiyata satarsın telefoncular öldürür fiyatı.Kulaklık alcağına hafıza kartı alırsın eğer hafıza kartın yoksa.Müzik performansı güzel aslında:hmmm
Doğru söylüyorsun hocam hafıza kartı daha önemli eğer 5800 içindeki hafıza kartı 8GB belki satarken vermezsem telefoncuya falan onu kullanırım alırsa da o parayla alırım :ehe Peki yarım saat müzik + yarım saat oyun + yarım saat wifi + 20 dakika konuşma ile ne kadar gider şarjı ?

umutku84

umutku84

Üye
bekleyebiliyosan beklemeni öneririm. yoksa ideos x5 derim ben gio kullanıyorum gio da çok güzel bir telefon ama ideosa gövenebiliyosan çok daha üstün bi telefon ideos.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Güvenirim kardeş niye güvenmiyeyim koskoca turkcell ve vodafone güveniyor da bne mi güvenemiycem :ehe Bir de aklıma takılan sorun şu (bu da yeni duyduğum bilgilere göre) :
Ekim ayında iphone 5 çıkması ile beraber android sürümü olan 4.0 icecream sandwich versiyonu gelcekmiş bu versiyonu destekleyen cihazlar yazmıyor internette sadece bir çok cihaz deniliyor ama illaki belli standartlara sahiptir ideos x5 acaba bunlardan biri mi ?

nuru_27

Üye
arkadaşlar iyi günler, htc s620 pda programlarına ihtiyacım var. Ayrıca bu cihaz bu gün kendi kendine açılıp kapanmaya başladı ayarları geri aldım ama devam edicek mi bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Doğru söylüyorsun hocam hafıza kartı daha önemli eğer 5800 içindeki hafıza kartı 8GB belki satarken vermezsem telefoncuya falan onu kullanırım alırsa da o parayla alırım :ehe Peki yarım saat müzik + yarım saat oyun + yarım saat wifi + 20 dakika konuşma ile ne kadar gider şarjı ?

En az 1 gün 1.5 gün götürür hocam daha az kullanırsan 2 3 gün götürüyor

----------Eklendi @ 19:21:55 ---------- Yazıldı @ 19:20:33 ----------

Güvenirim kardeş niye güvenmiyeyim koskoca turkcell ve vodafone güveniyor da bne mi güvenemiycem :ehe Bir de aklıma takılan sorun şu (bu da yeni duyduğum bilgilere göre) :
Ekim ayında iphone 5 çıkması ile beraber android sürümü olan 4.0 icecream sandwich versiyonu gelcekmiş bu versiyonu destekleyen cihazlar yazmıyor internette sadece bir çok cihaz deniliyor ama illaki belli standartlara sahiptir ideos x5 acaba bunlardan biri mi ?

Güncellemeler çıktıkca ideos x5 de destekleyecektir.İşlemcisi rami yeterli düzeyde çünkü.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Şeytan diyo kıy para iphone 4 al :ehe Ama yine de symbian anna ve iphone 5i beklicem fiyatlar hem daha ucuzlar gibime geliyor illaki bu androidi de etkileyecek :ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Şeytan diyo kıy para iphone 4 al :ehe Ama yine de symbian anna ve iphone 5i beklicem fiyatlar hem daha ucuzlar gibime geliyor illaki bu androidi de etkileyecek :ehe

Anna çıktı zaten baya kişi yüklemiş pek değişiklik yok yinede sen bilirsin.:ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Dostum sana diyorum kullanımına bağlı ama ideos x5 her türlü üstün c6-01 den pişman olmayacağına emin olabilirsin.:oke:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sana diyorum kullanımına bağlı ama ideos x5 her türlü üstün c6-01 den pişman olmayacağına emin olabilirsin.:oke:
Ya kardeş işler değişti şimdi bir akrabamda iphone 4 var :ehe Ekim'de de 5 alcak ben de ailemle konuşturcam da 5800ı verip ona ihpnoe 4 takas etmesini isticem normal bir insan olsa kabul etmesi imkansızdır ama akrabam olunca bleki kabul etme şansı var :ehe Zaten iphone 4 bile boşuna almış kullanmıyor bile içinde bilyonerr tarzı uygulamalar var 1-2 tane dandik oyun, arama yapmak için kullanıo aslında borçları var ama telefon değiştirme takıntısı var :ehe Sizce verir mi ? Acaba sahtemidir ? Kullandım ekranı müthiş gerçekten çakma olsa anlardım heralde eline aldığında kalite hissi veriyor gerçekten dokunmatiği çok hassas :d: İnşallah verir ip4ü ekime kadar bekliyorum arkadaşlar eğer vermezse garanti huawei hem o zaman kadar parayı denkleştiririm harçlıklarla verirse zaten direkt onu alırım 500e falan verse bile kabulüm :ehe Bir de arkkadaşlar bir şey sormak istiyorm in ternetten 5800 fiyatlarına baktım ama 500+ lira fiyatı var 600e satanlar bile var bimekse gittim baktım 605 lira :ehe Ben 529a almıştım halbuki nedir bu ?

Masha

Masha

Üye
Optimus Black'i tavsiye ederim. Saydığınız smartphone modelleri Optimus Black'in yanına bile yaklaşamaz. 700 NIt parlaklığının desteklediği Nova Display ekranını gözler önüne seriyor ve kaliteli bir cihaz. 5 MP Arka Kamera ve 2 MP ön Kamera sı mevcut. Ağırlığı ve Tasarımı göz dolduruyor. Uygulamaları ve Oyunları ücretsiz Android Marketlerden indirebiliyorsun. Android 2.2 Froyo işletim sistemi ve hız, şarz konusunda etkili. Fiyatıda 900 Küsür alacaksan en iyisinden alacaksın. :oke:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş o kadar pahalıya çıkamıyorum maleseff :ehe Ama belki 2. el temiz 600-700 arası bulursam düşünebilirim ama onu da biraz daha sonra almak zorunda kalırım en iyisi şu iphone 5 çıkınca akrabadan iphone 4 almak :ehe Hiç verceğini sanmıyorum ama :S Arkadaşlar 2-3 ay sonra iphone 5 den sonra 2. el iphone 4 fiyatları ne alemde olur ? Bir de akraba indirimi olursa tamam :D

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Sen bilirsin dostum hayırlısı :)

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
:) Saolun arkadaşlar şimdi kafam rahat 2 cihazdan birini alıyorum ya takas ile akrabadan iphone 4 ya da timden huawei :oke: Şimdi burda iphone 4 mü ideos x5 mi desem ne dersiniz ? :ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
:) Saolun arkadaşlar şimdi kafam rahat 2 cihazdan birini alıyorum ya takas ile akrabadan iphone 4 ya da timden huawei :oke: Şimdi burda iphone 4 mü ideos x5 mi desem ne dersiniz ? :ehe

Tabikide iphone 4 ama ikiside güzel. :ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
:ehe

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Acaba verir mi ip4 ? Hiç sanmıyorum ama :( olmazsa da fazla üzülmeye gerek yok ideos x5 beni beklerrr :ehe:bir de kardeş ip4 para isterse ne kadara kadar alayım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt