symbian anna turkce dil sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
symbian anna turkce dil sorunu
Bugun resmi olarak anna'yi guncelledim. Fakat ingilizce cikti. Bunu bizmi yapacaz yoksa ileride kendi turkce guncellemesi gelecekmi ?
Tesekkurler....

dhampir57

dhampir57

Üye
Aynı sorun bendede var. Nasıl türkçe yapcam bilmiyorum. Bilen arkadaşlar illaki vardır bu forumda. Bilgilendirirseniz çok seviniriz.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar turkce olsa ne olcakki benim orjinal türkce hic memnun degilim türkçede programlar çalışmıyor bu sorun icin konu açtım ordan takip edin.

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar turkce olsa ne olcakki benim orjinal türkce hic memnun degilim türkçede programlar çalışmıyor bu sorun icin konu açtım ordan takip edin.
calistirmaz diye birsey yok. Illaki calisacak. Anna yeni geldi tabiki sorunlarimiz olacak ayrica turkceyi begenip begenmemen kendi zevkin reis bilgilendirmen icin sagol ama ingilizce sevmedm ben :)

dhampir57

dhampir57

Üye
Ben ingilizce kullanırım sorun değil ama türkçe istiyorum.

rafet383838

rafet383838

Üye
eger bu turkce dıl sorunu duzelmesse servıslerden yukletmek gerekecek onlarda formatlıyorlar telefonu öyle gelıyo

WebStyle

WebStyle

Üye
Keşke flash atmasaydınız zaten flash atan arkadaşların hepsi tr kodlarının çıkmasını bekliyorlar. Bende sırf meraktan almanya kodu ile flashladım gerçi bunda tr desteği var tel türkçe ama yine de kendi kodumuzu yüklemekte fayda var.

dhampir57

dhampir57

Üye
Ovi suite ile yükledim ben. Bide bu flash noluyor. + nasıl atılır?. +garanti dışı kalırmı atılırsa? Sorularım komik olabilir. Yeniyim arkadaşlar telefon aleminde :)

shanol28

shanol28

Üye
arkadaşlar bende yurtdışı n8 var pasaport kayıtlı ben neye göre yüklemeliyim güncellemelere bakıyorum hem telden hem oviden çıkmıyor bişe ne yapmalıyım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
calistirmaz diye birsey yok. Illaki calisacak. Anna yeni geldi tabiki sorunlarimiz olacak ayrica turkceyi begenip begenmemen kendi zevkin reis bilgilendirmen icin sagol ama ingilizce sevmedm ben :)
sana butun kalbimle katiliyorum illaki turkce tabiki ama neden bekledikde niye sorunlu geliyor onu demek istedim.

bayx2002

Üye
Arkadaşlar yurtdışından aldığım Nokia C7 Telefonuma Ovi üzerinden güncelleme uyarısı alınca güncelledim. sybian anna ve en son sürüm oldu, daha sonra 5 yeni güncelleme daha önerdi onlarıda yaptım. fakat Telefonu Yurtdışından aldığım için önce güncelleme yapılıyormuş. bu ilk başta olumlu gibi gelsede bana dilin türkçe olmadığını görünce pişman oldum. flash atmaktan çekindim ve bugün KVK ya götürdüm.. onlar dahi ilk defa gördüler bu sürümü telefonun faturasını sordular yurtdışı fatura verdim. ama yurtdışı telefon olduğu için OVİ nin güncellediği sürüm 24.1 ve bu sürümde Türkçe yok. sadece arapça, ingilizce, almanca ve fransızca var.. bir önceki sürüm 22 de ise her dil var türkçe yok... 14.2 de türkçe var yani 2 önceki sürümünde ve KVK en yetkili teknik servis sorumlusuna sorduğunda verdiği cevap şu oldu. hiç bişey yapamayız, alt sürüme düşüremeyiz düşürmeye çalışırsanız yada flash atarsanız ve 14.2 yüklerseniz telefon komple çöker bir daha asla randıman alamazsınız. ne biz yaparız riske sokarız sizi nede siz denemeyin dedi. bunun üzerine birkaç yetkili servise götürdüm onlarda sadece yeni sürümü ve görünümünü kullanımını inceleyip bakmak ve nasıl bir sürümmüş ilk defa görmek ifadesi ile aynısını söylediler ve 1 ay ingilizce kullanın biz buna eski sürüm türkçe yüklesek telefon komple göçer bu şekilde kullanın 1 aya kadar türkçe dil desteği çıkar demekle yetindiler...

dhampir57

dhampir57

Üye
Arkadaşlar yurtdışından aldığım Nokia C7 Telefonuma Ovi üzerinden güncelleme uyarısı alınca güncelledim. sybian anna ve en son sürüm oldu, daha sonra 5 yeni güncelleme daha önerdi onlarıda yaptım. fakat Telefonu Yurtdışından aldığım için önce güncelleme yapılıyormuş. bu ilk başta olumlu gibi gelsede bana dilin türkçe olmadığını görünce pişman oldum. flash atmaktan çekindim ve bugün KVK ya götürdüm.. onlar dahi ilk defa gördüler bu sürümü telefonun faturasını sordular yurtdışı fatura verdim. ama yurtdışı telefon olduğu için OVİ nin güncellediği sürüm 24.1 ve bu sürümde Türkçe yok. sadece arapça, ingilizce, almanca ve fransızca var.. bir önceki sürüm 22 de ise her dil var türkçe yok... 14.2 de türkçe var yani 2 önceki sürümünde ve KVK en yetkili teknik servis sorumlusuna sorduğunda verdiği cevap şu oldu. hiç bişey yapamayız, alt sürüme düşüremeyiz düşürmeye çalışırsanız yada flash atarsanız ve 14.2 yüklerseniz telefon komple çöker bir daha asla randıman alamazsınız. ne biz yaparız riske sokarız sizi nede siz denemeyin dedi. bunun üzerine birkaç yetkili servise götürdüm onlarda sadece yeni sürümü ve görünümünü kullanımını inceleyip bakmak ve nasıl bir sürümmüş ilk defa görmek ifadesi ile aynısını söylediler ve 1 ay ingilizce kullanın biz buna eski sürüm türkçe yüklesek telefon komple göçer bu şekilde kullanın 1 aya kadar türkçe dil desteği çıkar demekle yetindiler...
Bilgi için saolun. Servislerinde eski sürüme döndüremediğini öğrenmiş olduk böylece :)

debug06

Üye
Bugun resmi olarak anna'yi guncelledim. Fakat ingilizce cikti. Bunu bizmi yapacaz yoksa ileride kendi turkce guncellemesi gelecekmi ?
Tesekkurler....

arkadaşım resmi olarak resmi Türkçe çıkmadıki sen ne kurdun cihaza

bayx2002

Üye
arkadaşım resmi olarak resmi Türkçe çıkmadıki sen ne kurdun cihaza
Yurtdışından alınan cihazlarda sanırım resmi olarak anna güncelleniyor ama türkçe değil. ve türkçeside çıkmamış.. içinde ingilizce, arapça, almanca ve fransızca dil seçenekleri var sadece.. ve yüklemeyin tavsiye etmem.. bazı eski programlar uygulamalar güncellenmemiş diye açılmıyor. bir kısmı yeni güncelleme var diyor ve güncelliyor. genel olarak sorarsanız internet daha hızlı işlemler daha hızlı ekstra birkaç özellik ve görsellik var hepsi bu. ama türkçe yükleyemediğiniz gibi tekrar eski sürümede ne kendiniz ne de yetkili servis dönemiyor.. dönerlerse telefon randımansız çalışır diyorlar.. türkçesini beklemelisiniz şimdilik ingilizce kullanın diyorlar..

tugbatan

Üye
Bende malesef annayı önce yükleyenlerdenim.Türkçe olanı çıktı tekrar yükledim oviden ama dili değişmedi hala ingilizce :(( Bi çözüm bulan var mıı yardım edebilir misiniz??

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konu eski. Diğer konulardan devam ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt