Symbian anna hackli uda C6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

degirmenci01

Üye
sizin vermiş olduğunuz uda dosyası RM-718_022.014_01.01_79.92.uda benim uda dosyasıda RM-718_014.002_01.01_79.92_prd.uda bu versiyon sizinkini Phoenix programı görmüyor yardımcı olurmusunuz emeğinize sağlık

STaT!C

STaT!C

Üye
Emeğin İçin Teşekkürler N8 İçin De Bulup Paylaşırsan Sevinirim.:good:

----------Eklendi @ 12:42:21 ---------- Yazıldı @ 12:41:30 ----------

sizin vermiş olduğunuz uda dosyası RM-718_022.014_01.01_79.92.uda benim uda dosyasıda RM-718_014.002_01.01_79.92_prd.uda bu versiyon sizinkini Phoenix programı görmüyor yardımcı olurmusunuz emeğinize sağlık

Bu anna için siz symbian ^3 kullanıyorsunuz galiba bu sebepledir.

Ricochet

Ricochet

Üye
    Konu Sahibi

Sizinki symbian 3 sanırım,önce navifirm ile anna germany varinatını komple indirin,uda yı indirmesenizde olur,ondan sonra flaş atın.

degirmenci01

Üye
şimdi telefon çöktü hiç açılmıyor nasıl yükleyebilirim

Ricochet

Ricochet

Üye
    Konu Sahibi
degirmenci01 yukarıda söylediğim gibi navifirmle yazılımı komple indirin sonra flaşlayın.symbian3 ile annayı karıştırıp yüklediniz sanırım.ilk mesajdada nasıl flaş atıldığının linki var.

dogan64

Üye
navifirmle sadece 8 işaretli dosya yetiyormu ustam.

Ricochet

Ricochet

Üye
    Konu Sahibi
8 işaretli dosyadan uda yı indirmene gerek yok hackli kuracaksan,yok eğer kenarda dursun dersen 8 adet indir.

degirmenci01

Üye
sizin dediğiniz gibi indiriyorum ancak tel hiç açılmıyor nasıl yükleyebilirim

----------Eklendi @ 15:55:40 ---------- Yazıldı @ 14:57:19 ----------

sizin dediğiniz gibi indiriyorum ancak tel hiç açılmıyor nasıl yükleyebilirim
şimdi cihazı tekrar toparladım google dan Dead Phone USB Flashing yapmak diye aratınca nasıl yapılacağını anlatan bir site çıkıyor ordakileri yapınca tel açıldı "Ricochet" e ve o sitede bunu anlatanların emeğine sağlık. belki birinin daha işine yarar

----------Eklendi @ 15:59:01 ---------- Yazıldı @ 15:55:40 ----------

birde çok olmazsam eğer şunu somak istiyorum (acemilik işte) "Ricochet" arkadşım symbian3 ile annanın farkı varmı varsa nasıl yüklenir yardımcı olurmusunuz

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
arkadaşım navifirim den bu ""059C1C7: euro2_germany_silver"" dosyayı seçip 8'inden sadece uda dosyası haric geri kalanı indir. daha sonra burda verilen uda dosyasını da indirdiklerinin arasına atıp phoenix klasöründeki yolları takip ederk ekle ve flash la. kısacası örnek reimli anlatımlarada bakarak ne yapacağını anlarsın. Henüz konu hazırlamadım bu daha önceki bir anlatımım burdan örnek olarak bakıver. http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...1-01_79-92-yeni-yazilim-yenilendi-465754.html

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Sizinki symbian 3 sanırım,önce navifirm ile anna germany varinatını komple indirin,uda yı indirmesenizde olur,ondan sonra flaş atın.

germany varinatını komple indir diyosun türkçe olacak mı ya

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
hmm anladııqm kadrıyla hackli uda indiricez navirimden annayı indircez hacksiz uda yı çıkartacaz onun yerine hackli uda yı koyucaz sonra bascaz flashı doqrumudur hocam

Ricochet

Ricochet

Üye
    Konu Sahibi

akyazılı54

Üye
ovi den indirip kurdum türkçe güzelde çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt