OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

gaddarkhalin

Üye
müzik durdurucuda sorun tek bendemi yoksa genel olarak mi var ???
açilmıyor ve simgesi bozuk ve nokia 3d görüntüleyici acilmiyor
var ise sis olarak atarmisiniz şimdiden tşkler
cok iyi bir cwf tkler rambo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo suanda 4.5 in orjinal halinde efekt kaybi yok de mi cunku paylastiklarinin cogu fwde var

Bu sorunu en iyi sen anlıyorsun o yüzden sen test edip var/yok dersen sorunun olup olmadığı kesinleşmiş olur.

müzik durdurucuda sorun tek bendemi yoksa genel olarak mi var ???
açilmıyor ve simgesi bozuk ve nokia 3d görüntüleyici acilmiyor
var ise sis olarak atarmisiniz şimdiden tşkler
cok iyi bir cwf tkler rambo

Teşekkürler sana da yüklediğin için. Konuyu okusan görürsün eksik yerleri.

c-1) Herkesin indirmesi ve kurması zorunlu dosyalar:

--> Yüklenmesi zorunlu symbian bileşenler, CFW'yi telefonunuza flashladıktan sonra mutlaka telefon içerisinden dosyaları yüklemeniz gerekmektedir:

----------------------------------

e. CFW Flashlama Sonrası:

CFW'yi flashladıktan sonra kurulum bitmiş olmuyor. Bundan sonraki aşamaları gerçekleştirdikten sonra artık dilediğiniz CFW'ye ulaşmış olacaksınız.

e-1) Yüklenmesi zorunlu symbian bileşenler arşivindeki dosyaları telefonunuza kopyalayın. Daha sonra telefonunuzdan bu bileşenlerin tümünü yükleyin. Bileşenler şunlardır: MusicStopper, Nokia Internet Radio, Nokia Photo Browser, OviStore.

Güle güle kullan.

punemr123

punemr123

Üye
kardes ilk sayfada var yuklenmesi gereken prolar die ordan indir

----------Eklendi @ 14:48:16 ---------- Yazıldı @ 14:38:52 ----------

kuzene gidersem denerim .bi de bende baska kimsede olmuo mu yaw sanirim millet efektsiz kullanio hep

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Efektsiz daha hızlı oluyor belki ondandır :)

punemr123

punemr123

Üye
2 mb ram fark oluyo bende cok bisey deil ki

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yok o değil, menüde sörf hızı artıyor. Bu arada dokunmatik öyle hassaslaşmış ki biraz daha dokunsam küsecek gibi :ehe

punemr123

punemr123

Üye
cok hassas dion:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bilmem, psikolojik olabilir. Başka yükleyen ne diyor ona bakmak lazım. Yani belki bana iyi davranıyordur :ehe. CFW nin sahibine sadık :D. Şaka bir kenara gerçekten hassas.

gaddarkhalin

Üye
sorunlarim düzeldi tekrar tşkler Rambo_FT cok süper bi mod eline sağlık

gaddarkhalin

Üye
evet kurcaliyorumda gercekten cok hasas ama bu hassaslik kötü sayilmaz
gayet rahat ve hizlı kullanabiliyorsun

Aleksandar

Aleksandar

Üye
Rambo yazı tipi boyutu v4.0 a göre küçük kalmış değiştiremiyorum ve klavye'de değişti demişsin ama aynı. bunlarla ilgili mod yayınlıyacakmısın ?

baya1994

baya1994

Üye
yaw yüklü uygulamalarda mapsplaze... diye birşey var tıklıyorum acılmıyor ama internete bağlanıyor nedir bu yüklüde değil silinmiyorda

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
widget eklerken müzik çalar yok yani widget olarak var ama kısayol widgetine müzik çalar ve radyo eklicem ikiside yok neden :S

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo yazı tipi boyutu v4.0 a göre küçük kalmış değiştiremiyorum ve klavye'de değişti demişsin ama aynı. bunlarla ilgili mod yayınlıyacakmısın ?

Klavye alfanumerik değil artık. Değişmesi lazım. Sende hala 4 sıralı mı?

yaw yüklü uygulamalarda mapsplaze... diye birşey var tıklıyorum acılmıyor ama internete bağlanıyor nedir bu yüklüde değil silinmiyorda

Menü artığı. Onun içinde yama yayınlayacağım.

widget eklerken müzik çalar yok yani widget olarak var ama kısayol widgetine müzik çalar ve radyo eklicem ikiside yok neden :S

Benim ev ekranında Müzik widgeti var ve çalışıyor. Sorun sanırım senin telefonda.

baro1907

Üye
Nokia 5230 v50.0.001 OmegA v4.5 Final - C6 Edition Rofs2:

link kırık kardesim yenilersen sevinirim

punemr123

punemr123

Üye

rambo ark widgetdan deil kisayoldan bahsedio onu ekleyemiyosun cunku onlar muzik klasorune entegreli ekleyebilecegini sanmiyorm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Müzik menüsünü diyorsa, oraya modlarla ekleme yapabilir sadece. Linklerin bazıları kırılmıştı. Nedeni sitem trafiği aştı ve dolayısıyla kapandı. Linkleri düzelttim.

Aleksandar

Aleksandar

Üye
dikey klavye aynısı değişmemiş bende. bi mod falan yayınlarsan iyi olur. yazı tipi boyutu ayarlardan büyük yaptıgın zaman 4.0'daki normale denk geliyo. onunla ilgilide bi mod yayınlarsan iyi olur yada ne bileyim bilgi verirsen. onun dısında her acıdan sorunsuz.

baro1907

Üye
Flash files are corupted or missing...

hatası alıyorum..

Üst Alt