n8 ekran çizilmesi hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
n8 ekran çizilmesi hakkında..
arkadaşlar bildiğim kadarıyla n8 cam ekrana sahip.bu cam ekranın çizilmeye karşı dayanıklılığı hakkında tecrübeli olanlar bilgilendirirlerse sevinirim..
saygılar.

nonamex

Üye
Merdivenden dusurdum aluminyum kasa zarar gordu ekranda kilcal cizik bile yok.. Ekran koruyucu kullanmiyorum

catdog136

catdog136

Üye
ekranlar çizilmez değil ama çizilmeye karşı dayanıklıdır. telefonları yere düşüren arkadaşlar oldu ve ekranların çok sağlam olduğunu dile getirmişlerdi.

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
iphoneler bildiğim kadarıyla uçak camında kullanılan maddeden yaptıkları için çizilmezlik üzerinde baya bi iddalılar bende bu yüzden acaba n8 de böyle bir şey varmıdır diye sormuştum.
saygılar.

_ardaa

_ardaa

Üye
iphoneler bildiğim kadarıyla uçak camında kullanılan maddeden yaptıkları için çizilmezlik üzerinde baya bi iddalılar bende bu yüzden acaba n8 de böyle bir şey varmıdır diye sormuştum.
saygılar.

Gorilla Glass ile güçlendirilmiş ekranı çizilmeye karşı dayanıklı, ekran koruyucu alırsın birtane 2 kat dayanıklı olur.

by_mecho

by_mecho

Üye
düştü ve kılcal çizik olştu camda çizilyor

_ardaa

_ardaa

Üye
Çizilmez değil zaten sadece dayanıklı, çizilmeyen cam hiçbir telefonda yok.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
tabiri caiz ise ekran folloş oldu :D kardeşim parkede sürükledi :))

Dampierre

Dampierre

Üye
gorilla glass iphone larda kullanularlardan cok cok daha dayaniklidir. Cizebilen arkadaslari ustun yeteneginden dolayi kutluyorum. Benim n8 in ekrani cok macera atlatti hic cizik yok

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben önlemi alıp ekran koruyucu yapıştırıyorum içim rahat ediyo

FastBreaker

FastBreaker

Üye
sakınılan göze çöp batar misali ekranım çizildi ekran koruyucu takmadan kullanamıyorum artık sürekli tedirgin oluyorum. ayrıca iphone da öyle bişey yok arkadaşım,burda bi üye video paylaştı c7 ile iphone 4 aynı yerden yere bırakılıyor iphone 4 tuzla buz c7de hiç bişey yok.

den1905

den1905

Üye
Bir ekran koruyucu alayım o zaman tedbiri önceden almalı:oke:

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
tuzluca76

tuzluca76

Üye
Kesinlikle almalısın :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Geçen gün telefonun ekranı yere paralel olacak şekilde 1,5 metre yükseklikten düştü.

Ekran kesin tuzla buz oldu dedim kendimce ama bir baktım ki ekranda en ufak çizik yok.

Şans mı denir artık bilemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: nonamex
polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar bende 8 aydır fln kullanyorm N8'İ...2 tane kılcak cizik war onlarda cook kücük belli bile olmuyo...onun dısında bsy yok

debug06

Üye
saygılar.

Güldüm Iphone cizik yuzunden sattım. bildiğin mika ve çok kolay cizilir.

Utku

Utku

Üye
4 aydır hiç çizik yok

ozggurr

ozggurr

Üye
cizilmeye dayanikli, koruyucu kullanmazsaniz cizildiginde cok incinir, cok uzulursunuz... ekrani koruyacak birseyler muhakkak kullanmanizi tavsiye ederim.. vucudunda asiri elektrik olan kisiler ekranda kucuk bir toz oldugunda o elektrikle o tozu elmaz gibi keskin hale getirip kilcal ciziklere neden olabilmektedirler bu cam uzerinde... cizmek cok zor ancak bir cizilince katlanmasi daha da zor...

nonamex

Üye
Telefonunuzu sakin yaz diye plaja falan götürmeyin ekran koruyucusu yoksa..

Kum gorilla glass falan dinlemez çok derin çizer üzülürsünüz sonra, ekleyeyim..

(Arkadaş Samsung Wave'ini kuma düşürmüş, ekrandaki çizikleri sayamadım bile, gorilla glass)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt