T20 veya başka ADROID önerileriniz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
T20 veya başka ADROID önerileriniz...
arkadaşlar T20 nasıl tavsiye edermisiniz????birde androidli telefon ne almamı öneririsiniz....internet tarayıcısı bakımında HTC desire ye baktım fena değil...ilk android telefonum olacak yorum ve tavsiyeleriniz nelerdir...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
internet tarayıcı yönünden her tel olur tarayıcılar yükleyebilion ve t20 alma 600 ghz çok kötü bi işlemci ve sürekli donar tel

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
ne alayım usta tavsiyen???

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Burda tartışmaya giremicem o yüzden hocam direk googleden huawei ideos x5 i bi araştır.

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
T20 (HUAWEİ) FELAN GEÇ BUNLARI :nono: BÜTÜN ÜRÜNLERİ KALİTESİZ MODEMLERİ DE ÖYLE, TELEFONLARI DA , :off: TAVSİYEM, HTC , SAMSUNG OLABİLİR.:oke:
hocam galaxy ace nasıl memnunmusınuz.ilk aklımdan geçen model oydu kararsız kaldım

karcepoyt

karcepoyt

Üye
kardeş ideos x5i es geçme kvk garantisi vardır 800 lik işlemci adreno 205 ekran kartı 3.8inç ekran 800 480 çözünürlük fiyatı 569

• Beğen
Tepkiler: av.AK
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ace gio ya da ideos x5 t20 yi aklından çıkar çok sorun yaşarsın

turko9999

turko9999

Üye
samsung galaxy s filan alma hayatının hatasını yaparsın!!

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
hocam galaxy ace nasıl memnunmusınuz.ilk aklımdan geçen model oydu kararsız kaldım

ben şimdilik memnunum,:oke: zaten bu telefonu diğerlerinden ayıran (fit,mini,gio) dan ,şekli ve şıklığı...havalı telefon, :oke:rf bu yüzden alınabilecek bir cihaz...galaxy serisinden birini al derim...:oke:

xinsurer

xinsurer

Üye
ben şimdilik memnunum,:oke: zaten bu telefonu diğerlerinden ayıran (fit,mini,gio) dan ,şekli ve şıklığı...havalı telefon, :oke:rf bu yüzden alınabilecek bir cihaz...galaxy serisinden birini al derim...:oke:
Fit ve mini neyse de Ace ile Gio arasında şekil ve şıklık olarak büyüklüğünün dışında ne fark gördün acaba? :)

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Fit ve mini neyse de Ace ile Gio arasında şekil ve şıklık olarak büyüklüğünün dışında ne fark gördün acaba? :)

Ace'n olsa öyle demezdin ama :oke: senin göremediğini görmüşüm demek ki :d:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ace de sırf bi ekran boyutu bide kamera farkı var çozünürlük bile aynı

fatih_347

Kapalı Hesap
kardes bos ver sen onu bunu sen en iyisi huawei ideos x5 al:oke:

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
karamezar

karamezar

Üye
Benım tavsıyem arkadasım htc desire hd dır emın ol cok ıyı bır telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt