GençAvantaj güncel Görüşme Detayım 2 günlük 102 TL gösteriyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
GençAvantaj güncel Görüşme Detayım 2 günlük 102 TL gösteriyor?
Arkadaşlar yeni Vodafone hattı aldım, 4 gün oluyor. GençAvantaj tarifesindeyim. Tarifeye göre 500 dk her yöne 5000 sms her yöne 25 TL. Yeni hat aldığım için 5 Tl vergi ve cepNet paketi 8 TL, benim aylık faturam 38 TL olarak görünmesi gerekiyor. Ancak ekran alıntısına bi bakarsanız neden telaşlandığımı anlayabilirsiniz.

müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Daha yeni abonesiniz kesilmiş bir faturanız yok dendi fatura kesilmesini bekleyelim, eğer bir problem varsa düzeltiriz diyorlar. Şimdi ben nasıl güvenebilirim? Faturam bu gidişle 1000 TL yi bulur da fatura döneminde bunu bana ödettirirlerse ne olacak? 2 günde 102 TL nasıl oluyor anlamadım? Tüm görüşme detayıma baktım 27 sayfaya tek tek, tüm konuşmalarımın sms lerimin ve internet kullanımımın yanında görüldüğü gibi 0.00 TL yazıyor. Ancak arkadaşım da aynı tarifeyi kullanmasına rağmen onda 25 TL yazıyor. Bir bilgisi olan var ve yardım edebilirse çok rahatlarım gerçekten.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım sana tavsiyem onlara güvenip bekleme çünkü sana sonrasında ne olacağını söyleyeyim. Ödeme günü gelecek fatura uçmuş olacak sende hakkını aramak adına müşteri hizmetlerini arayıp kayıt tutturacaksın onlarda inceleyip size dönücez diyecekler tabi bu arada fatura günü gelmiş ve geçiyo olacak ve bir türlü dönüş yapmadıkları için çıldıracaksınız. Yada dönüş yapacaklar aşağı yukarı şöyle bir mesaj gelecek 'Kaydınızla ilgili inceleme yapılmıştır. Herhangi bir yanlış yoktur.' sende nasıl olur diyeceksin geri arayacaksın ve bu böyle devam edecek işin özeti parayı senden alacaklardır. Ondan şimdiden birşeyler yapmanı öneririm. Sen yine şanslısın bence çabuk farketmişsin çoğu insan fatura geldiğinde farkediyor iş işten geçmiş oluyor bir nevi.

erhan14321

erhan14321

Üye
aynı sorun bendede var 152.98 tl sorun aynı ne yapacam bilmiyorum.

mstf_l

mstf_l

Üye
Arkadaşım sana tavsiyem onlara güvenip bekleme çünkü sana sonrasında ne olacağını söyleyeyim. Ödeme günü gelecek fatura uçmuş olacak sende hakkını aramak adına müşteri hizmetlerini arayıp kayıt tutturacaksın onlarda inceleyip size dönücez diyecekler tabi bu arada fatura günü gelmiş ve geçiyo olacak ve bir türlü dönüş yapmadıkları için çıldıracaksınız. Yada dönüş yapacaklar aşağı yukarı şöyle bir mesaj gelecek 'Kaydınızla ilgili inceleme yapılmıştır. Herhangi bir yanlış yoktur.' sende nasıl olur diyeceksin geri arayacaksın ve bu böyle devam edecek işin özeti parayı senden alacaklardır. Ondan şimdiden birşeyler yapmanı öneririm. Sen yine şanslısın bence çabuk farketmişsin çoğu insan fatura geldiğinde farkediyor iş işten geçmiş oluyor bir nevi.
Bence de vodafone a guvenme hemen ara hakkını savun

mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
bapsak arkadaşlar ya. fatura kesilmeden bi şey yapamayız diyip duruyorlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt