N950 satılmayacak.sadece geliştiricelere dağıtıldı.
Bence biraz bekle N9 al.![]()
n950 nasıl satılmayacak ya ? adamlar çıkışını duyurdu.eğer satılmazsa n900 alırım. ya bana karıştırılıcak bişiler olması lazım telefonda.18 yaşımdayım şu an elimde 5800 var bu 13. telefonum.çok çabuk sıkılıyorum.uygulama ve karıştırılıcak bişi bakımından n900 ideal gibi duruyo cevabın için de sağol.
ke'n900 kullandım uzun süre n900 e girme boşuna oyun az program gelitiriciler tarafından yapıldığı için artık yeni cihazlara yönelmelisin illa linux lu nokia alıcam diyorsan n950,n9 a bak , n900 de batarya çok sorun oluyor sadece çok kaliteli interneti var , iphone4 le karşılaştırırsan ben kesinlikle iphone4 derim bak iki cihazıda kullanan birisi olarak yazıyorum . ama fiyatı pahalı dersen birşey diyemem
cevabın için çok sağol.n900 den vazgeçtim.n950 de satışa çıkmayacakmış sadece geliştiricilere dağıtımı yapılacakmış.o yüzden iphone alıcam.zaten ben alana kadar iphone 5 çıkar.büyük ihtimal ondan alırım
iphone5 i bekle çok güzel cihaz olacak bence yeni anlaşma yapmışlar parmak izi tutmayan ekran koyacaklarmış artı iphoneların(3gs den sonra çıkan iphone4 ve gelecek iphone modelleri için) ses işlemcileri cirrus logic ve çok kaliteli ses veriyor 120 db ses veriyor .