Telefon Tavsiyesi Nokia N900 Mü ? iphone 4 Mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N900 Mü ? İphone 4 Mü ?

• Kullanılan toplam oy
    63
jayjay16

jayjay16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N900 Mü ? iphone 4 Mü ?
Beyler yeni telefon alıcam yurtdışından getirticem sizce hangisi ? ben n900 ü beğendim hatta ben alana kadar büyük ihtimal n950 ve iphone 5 çıkar onlardan birini alırım ama şu anda piyasadakilerden anket açtım..

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
karrrrrrrdeş , sen telefondan anlıyomusun:hmmm

bahsettiğin telefonlar aynı kulvarda deil be bilader :aman2:

ne yapıyosun sen, :bilmm

önüne gelen konu açmasın kardeşim yahu :kop:

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
jayjay16

jayjay16

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim n900 cep bilgisayarı telefon değil zaten.ama kullanım amaçları ortak ayrı kulvar derken neyi kasteddin anlamadım.

ModderFurkan

Üye
n900 al babacan :oke: iphone4'ten daha iyi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tabikide n900 sorman hata karrdeşim :islik

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Dampierre

Dampierre

Üye
iphone 4

jayjay16

jayjay16

Üye
    Konu Sahibi
eyv beyler cevaplarınız için

nonamex

Üye
iPhone 4

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
N950 satılmayacak. :oke: sadece geliştiricelere dağıtıldı.

Bence biraz bekle N9 al. :oke:

jayjay16

jayjay16

Üye
    Konu Sahibi
N950 satılmayacak. :oke: sadece geliştiricelere dağıtıldı.

Bence biraz bekle N9 al. :oke:

n950 nasıl satılmayacak ya ? adamlar çıkışını duyurdu.eğer satılmazsa n900 alırım. ya bana karıştırılıcak bişiler olması lazım telefonda.18 yaşımdayım şu an elimde 5800 var bu 13. telefonum.çok çabuk sıkılıyorum.uygulama ve karıştırılıcak bişi bakımından n900 ideal gibi duruyo cevabın için de sağol.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
n950 nasıl satılmayacak ya ? adamlar çıkışını duyurdu.eğer satılmazsa n900 alırım. ya bana karıştırılıcak bişiler olması lazım telefonda.18 yaşımdayım şu an elimde 5800 var bu 13. telefonum.çok çabuk sıkılıyorum.uygulama ve karıştırılıcak bişi bakımından n900 ideal gibi duruyo cevabın için de sağol.

n950 n9'un klavyeli hâli. Fark yok denecek kadar az. Sadece geliştiricelere dağıtıldı. Zaten N9 çıktı sayılır. Biraz bekle :oke'

franzliszt

franzliszt

Üye
n900 kullandım uzun süre n900 e girme boşuna oyun az program gelitiriciler tarafından yapıldığı için artık yeni cihazlara yönelmelisin illa linux lu nokia alıcam diyorsan n950,n9 a bak , n900 de batarya çok sorun oluyor sadece çok kaliteli interneti var , iphone4 le karşılaştırırsan ben kesinlikle iphone4 derim bak iki cihazıda kullanan birisi olarak yazıyorum . ama fiyatı pahalı dersen birşey diyemem

jayjay16

jayjay16

Üye
    Konu Sahibi
n900 kullandım uzun süre n900 e girme boşuna oyun az program gelitiriciler tarafından yapıldığı için artık yeni cihazlara yönelmelisin illa linux lu nokia alıcam diyorsan n950,n9 a bak , n900 de batarya çok sorun oluyor sadece çok kaliteli interneti var , iphone4 le karşılaştırırsan ben kesinlikle iphone4 derim bak iki cihazıda kullanan birisi olarak yazıyorum . ama fiyatı pahalı dersen birşey diyemem

cevabın için çok sağol.n900 den vazgeçtim.n950 de satışa çıkmayacakmış sadece geliştiricilere dağıtımı yapılacakmış.o yüzden iphone alıcam.zaten ben alana kadar iphone 5 çıkar.büyük ihtimal ondan alırım

franzliszt

franzliszt

Üye
cevabın için çok sağol.n900 den vazgeçtim.n950 de satışa çıkmayacakmış sadece geliştiricilere dağıtımı yapılacakmış.o yüzden iphone alıcam.zaten ben alana kadar iphone 5 çıkar.büyük ihtimal ondan alırım

iphone5 i bekle çok güzel cihaz olacak bence yeni anlaşma yapmışlar parmak izi tutmayan ekran koyacaklarmış artı iphoneların(3gs den sonra çıkan iphone4 ve gelecek iphone modelleri için) ses işlemcileri cirrus logic ve çok kaliteli ses veriyor 120 db ses veriyor .

jayjay16

jayjay16

Üye
    Konu Sahibi
iphone5 i bekle çok güzel cihaz olacak bence yeni anlaşma yapmışlar parmak izi tutmayan ekran koyacaklarmış artı iphoneların(3gs den sonra çıkan iphone4 ve gelecek iphone modelleri için) ses işlemcileri cirrus logic ve çok kaliteli ses veriyor 120 db ses veriyor .

evet haberleri aldım yeni parmak izi kalmayan bı ekran olucakmış.iphone 5 te karar kıldım.çok teşekkür ederim cevaplarınız için

futbol123

futbol123

Üye
iphone 5 in cıkmasını bekleyin

kese

kese

Üye
ikisi arasında kesinlikle iphone

phasan

phasan

Üye
n900 tabıkı

saruman_me

saruman_me

Üye
her ikisinide ala bilirsen ala ama öncelik yinede iphone neticede uygulama ve oyun konusunda tüm sistemlerde açık aa önde;)

babasto4

Üye
birazda daha paran warsa iphone 4 al ama apple kullanmam diosan samsung ve htc nin süper telleri war onlarada bir bak bilmiyosdan msj at yollayam..

Ayriyaten bahsettiğin teller ayrı kutupların bunu derken şundan bahsediyorum apple nin türkiye kullanıcısı belki nokia nın 10/1 ine falan eşittir.bu durm da apple kullanmayıda bilmek lazm
nokia ise artık kült haline gelmiş biz türkler için oldukça kullanışlı bir telefondur ikisinde de farklı beklentiler den yola çıkarak donanım yapılmıştır...:naughty: :D

Üst Alt