Evden eve nakliyat hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Evden eve nakliyat hakkında yardım
Merhabalar dostlarım,

Bu pazar günü taşınacağız. Bir nakliyat firmasına ihtiyacım var, 500 liradan 1500 liraya kadar bu işi yapan firmalar var. Velhasıl, yakın zamanda bu firmalardan birine ihtiyaç duydunuz mu? Sizlerin de tecrübe ettiği bir firma vardır belki diye açıyorum bu başlığı.

İstanbul / Avrupa yakasında ikamet ediyorum.

İlgi ve alâka gösteren herkese şimdiden teşekkür ederim.

xserhatx

xserhatx

Üye
Bildiğim firma yok fakat Eşyaları garantili taşıyan firmalar vvarmış kesinlikle onlara taşıt eşyalrı yoksa buzdolabında fln delikler görebilirsin bizim buzdolabı öyle oldu mesela :D :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
İsim olarak bilmiyorum da araştır iyice.bilinmeyen firmaya kesinlikle taşıtmayın.Bakmayın200-300 tl farka.
Ucuz firmalar daha eşyaları tıra yerleştirirken çiziyor.İndirirken de kırıyor.

Mert

Mert

Üye
Güvenilir olsun. Mesela birisi babamın askeri üniformasını yürütmeye çaılışmıştı. Ne yapacaksa artık:D

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
maxirabit

maxirabit

Üye
Bizim bu zamana kadar öyle bir dert olmadı iş icabı kamyonda olduğu için kendi işimizi kendimiz gördük.
Onlara pek güvenilmiyor,kırabiliyor hatta yok bile edebiliyor:)

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Aradaki fiyat farkını anlamıyorum maalesef. Bir iş yapacak isem iyisi olsun istiyorum tabii. Lâkin, aynı şeyleri vaat eden 2 firmanın istediği fiyat arasında 500 lira fark var.

Pazar gününe kadar bu durumu tecrübe etmiş bir kişiye rastlarım umarım.

maxirabit

maxirabit

Üye
ellerinden yazılı kağıt alın,ekstradan,eşyalarınıza sorun gelmiyeceğine dair.İşinizi sağlama alın.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
ellerinden yazılı kağıt alın,ekstradan,eşyalarınıza sorun gelmiyeceğine dair.İşinizi sağlama alın.

Şimdi mahalle arası bir yerden bunu talep edince " sen bize güvenmiyon mu gardaş?" gibi bir tepkiyle karşılaşacağıma eminim. :D

pelın_

amcam gecen hafta taşındı bırazdan bıze iftara gelcek ozamn sorarım güzel memnun kalmıştı
ewden sadece kenı kıyafetlerını aldı çıktı gerısını onlar yaptı istersen numarsını sılmedıyse pm atarım sıze

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
amcam gecen hafta taşındı bırazdan bıze iftara gelcek ozamn sorarım güzel memnun kalmıştı
ewden sadece kenı kıyafetlerını aldı çıktı gerısını onlar yaptı istersen numarsını sılmedıyse pm atarım sıze

Çok minnettar olurum.. Şunu merak ediyorum, bazı nakliyat şirketleri "bi el at şunu kaldıralım" gibi teklifler yapıyormuş bunun olmasını istemiyorum, amcanızın tecrübe ettiği şirkette bu var mı acaba ? Bunu da sorarsanız çok memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

yok yok onlar kendı adamları var neyı nasıl aldıysalar öle bırakıyolar yerlı yerınde

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Peki bekliyorum sizi.

pelın_

valla bende amcamı beklıyorum:)

• Beğen
Tepkiler: ChaLLenGeR
ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Hala bekliyorum, taşınma işlemim yarın olacak. Yarına kadar nakliyat firması bulmam lazım. Aslında buldum da Fahiş fiyat dediler.. Acil mesaj at pelin :)

pelın_

valla gelmediler hala:) güya iftara gelcekler ama gişelerde lermış malum trafık aradım gelınce konusuruz dedı numarasını bıyere koymustum ama hatırlamıyorum
dıyıp gelınceye attı yanı işı:)

Sandrake

Sandrake

Üye
Bildiğim firma yok fakat Eşyaları garantili taşıyan firmalar vvarmış kesinlikle onlara taşıt eşyalrı yoksa buzdolabında fln delikler görebilirsin bizim buzdolabı öyle oldu mesela :D :D

nasıl oldu o ?

jeosalih

jeosalih

Üye
Arkadaşım kesinlikle sigorta poliçeni önce cebine koymana eşyanı nakliyat firmalarına taşıtma. İstanbuldan Adanaya taşıttım eşyalarımı. Adam sigortalı dedi. Eşyalarım çizilmiş yıpranmış. Hani sigortalıydı dedim. Aldığım cevap çoçuk poliçeyi doldurmamış. Aman he ben yandım sen sen ol poliçeni eline almadan güvenmeee..

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Dün 650 liraya anlaştığım adam bugün 1200 lira fiyat çekti.. Vay yavşak ya.. hala nakliyat firması arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt