N9'u Hemen Denemek İstermsin ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
N9'u Hemen Denemek İstermsin ?
Arkadaşlar Türkiyedeki tanıtımdan sonra Nokia N9'un İnteraktif Uygulamasını Ovi Store'da Yayına Koymuş. Erken Denemek İsteyenler Oviden Yağmalasın. Linkini atamadım çünkü Ovi den İndirdiğim Dosyada Bir Sorun Var Yüklenemiyor Hatası Veriyor Büyük İhtimal Orjinal Annanın Sorunu Birkaç Iygulamada daha aynı şeyi yaptı. Uygulamayı Ovide Uygulamalar/Yardımcı Programlarda Bulabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: haliloz95

haliloz95

Üye
bende bu sabah gördüm merak ettm ama indirmedim şimdi indiriyorum teşekkürler :)

OzGuRKnowN

Üye
ßen ßi kaç gün önce ilk çıktığında indirdim gerçekten bişey yok boşuna indirmeyin dandik ötesi teli sağa sola çeviriyosun o kadar ßide üç ßeş ßilgi veriyor ee bunları ßiz zaten biliyoruz.

Buyrun Buda Linki Signed ;)

haliloz95

Üye
ßen ßi kaç gün önce ilk çıktığında indirdim gerçekten bişey yok boşuna indirmeyin dandik ötesi teli sağa sola çeviriyosun o kadar ßide üç ßeş ßilgi veriyor ee bunları ßiz zaten biliyoruz.

Buyrun Buda Linki Signed ;)

3 sn önce yazsaydın keşke :D iş işten geçti yarısı doldu indireyim artık inş. dedigin gibi değildir.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
Uruloki

Uruloki

Üye
menüsünede girebiliyorsunuz düşünün kaydırma efekti bile süper hızlı N8 üzerinde N9 nasıldır ve benle serdar bayağıdır kullanıyoruz bunu

haliloz95

Üye
kötü uygulama değil iyi tanıtmışlar.

Utku

Utku

Üye
teşekkrler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt