Neo daki fiziksel tuslari sevmedim, optimus black.[h=2]optimus black[/h]
peki lg nin yazılım gunlellemelerinde zayıflığı ve ileride fazla destek vermez diye ibare ortalıkta dolasıyor. eylül ayında android 2.3 gelicekmiş ama 2.3 ün kendi içindeki güncellemeleri verir mi? birde lg de gelen aramalarda 2-3 sn karsıya ses gitmeme gibi bi durum var mı yoksa sadece soylentiden ibaret mi? nonemex siz black kullanıcısısnz sanırım bilirsiniz.Neo daki fiziksel tuslari sevmedim, optimus black.

peki lg nin yazılım gunlellemelerinde zayıflığı ve ileride fazla destek vermez diye ibare ortalıkta dolasıyor. eylül ayında android 2.3 gelicekmiş ama 2.3 ün kendi içindeki güncellemeleri verir mi? birde lg de gelen aramalarda 2-3 sn karsıya ses gitmeme gibi bi durum var mı yoksa sadece soylentiden ibaret mi? nonemex siz black kullanıcısısnz sanırım bilirsiniz.
tuşları bende pek sevmedim ama kafaya takılcak birsey değil.) ekran karsılastırması zaten yapmıyorum bariz belli lg üstünlüğü.
bu arada belirteyim neo da on kamera gsm operatörü aracılığıyla görüntülü konuşma gerçekleşmediğini biliyorum benim için pek sorun değil. olur da sırf bu sebebten neo diyen arkadaslar çıkabilir.
herkez cok takıyor bu guncellestırmelerı.sankı yenı bır ısletım sıstemı ıle guncellestırıyorlar.ben 2.2 kullanıyorum gayet memnunum..2.3.4 u yuklıyen arkadaslarda var gio ya ama ben ıhtıyac duymadım.benım ıhtıyaclarımı 2.2 karsılıyor.performansından felanda gayet memnunum.cok buyutmeyın bu guncellestırmelerı.ülen sankı pc de her gun gencellestırmelerı kontrol edıyoruz yukluyoruzda telefonda bukadar onemlı hale nasıl geldı anlamıyorum![]()
arkadaşım ben yaklaşık 3 hafta önce lg optimus black aldım telefonn sarjı görüntüsü performansı gayet iyi.Ancak bende de gelen aramalarda karsıya sesin 2-3 saniye geç gitme sorunu vardı önce standart sandım ama içim rahat etmedi pazartesi götürdüm servise.İlk bir ay mekanik parça değişimi gerektiren arızalarda telefon değişimi oluyor. Büyük ihtimal ile telefnn anakartında bir sorun olacağı sebebiyle değişim onayı verdiler.Önümüzdeki günlerde yenisi gelecek.Sana şunu söleyeyim kesinlkle LG al bu sorun biraz da sans işi diyeyim.Ama alırken deneyerek alpeki lg nin yazılım gunlellemelerinde zayıflığı ve ileride fazla destek vermez diye ibare ortalıkta dolasıyor. eylül ayında android 2.3 gelicekmiş ama 2.3 ün kendi içindeki güncellemeleri verir mi? birde lg de gelen aramalarda 2-3 sn karsıya ses gitmeme gibi bi durum var mı yoksa sadece soylentiden ibaret mi? nonemex siz black kullanıcısısnz sanırım bilirsiniz.
tuşları bende pek sevmedim ama kafaya takılcak birsey değil.) ekran karsılastırması zaten yapmıyorum bariz belli lg üstünlüğü.
bu arada belirteyim neo da on kamera gsm operatörü aracılığıyla görüntülü konuşma gerçekleşmediğini biliyorum benim için pek sorun değil. olur da sırf bu sebebten neo diyen arkadaslar çıkabilir.
evet testlerde gio ıcın soyluyorum 2 kat daha fazla puan verıyor fakat ben zaten hızından memnunumkı bataryasıda 1,5gun gıdıyor cok normal.neyse bızzat yenı surumu denemedıgım ıcın fazla yorum yapmıyım bu konuda2.3 çıkacak fakat versiyonu kaç olacak bilemiyorum, ses gitmeme sorunu yaşamadım.
----------Eklendi @ 23:09:07 ---------- Yazıldı @ 22:59:03 ----------
2.2 ile 2.3 arasında batarya konusunda bayağı iyileşme var. Performans artışı, oyunlarda fps artışı gibi önemli geliştirmelerle geliyor.
kardeş senden once acmısım konuyu bu durumda senin konuyu acmana gerek yoktuarkadaş bu konuyu açmana gerek yoktu bende aynı konuyu açtım istersen bakabilirsin.Lg optimus black al bende lg optimus black almaya karar verim link şu:http://www.maxicep.com/cep-telefonl...iccsion-xperia-neo-mu-534847.html#post3748585
neyse herkesin istediği farklıdır farklı yorum ister okudum actığın konuyu bende kararımı blackten yara kullandım