Yeni Reklam Alanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
mesaj yeri değişmiş ya eskisine alışınca bu garip geliyor :kotu:

Revengeful

Emekli Yönetici
sayfadan ayrıl diye seçenekler geliyor..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Forum yazılımı güncellendi Mert, mesaj yazma editörüne tıklayıp, mesaj göndermeden sayfadan çıkmaya çalışırsan o uyarıyı alırsın; tarayıcının form doldurma özelliği destekleniyor artık vbulletin'de öyle söyleyeyim.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Utku

Utku

Üye
smiley ekle süper olmuş

время

время

Üye
Çok kötü olmuş. Ama ne yapacaksın adamlar para kazanıyor. Bence reklam verilmeli ama; usule göre reklam verilmeli. Çok abartılı buldum. Unutmayın ki bu forum bugüne kadar ayakta duryorsa bu üyelerin sayesinde. Birazda olsa üyelere saygı duyulmalı. Yada şöyle söyleyim onca emeğe ufak bir saygı....

pelın_

ewet buyukce bıraz butun sayfayı kaplıyo :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
mozillanın flash block eklentisi üstteki reklamı engelliyo bende bi sorun yok sağ taraftaki büyük olduğunu kabul ediyorum ama küçük küçük her mesajın altında sağında solunda olmasındansa bu daha uygundur benim görüşüm bu :hmmm

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
reklamlar cok abartılı olms bencede bende sinir oldum
ama sıtenın kazancı işte bazen eglenp zaman gecırıyorsak sıtede böyle seylere de olumlu yaklasmalıyız hep bız bız olmaz

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
DPool

DPool

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
mangdaşire

mangdaşire

Üye
mozillanın flash block eklentisi üstteki reklamı engelliyo bende bi sorun yok sağ taraftaki büyük olduğunu kabul ediyorum ama küçük küçük her mesajın altında sağında solunda olmasındansa bu daha uygundur benim görüşüm bu :hmmm
bende de adblock plus eklentisi kurulu reklamları engelledim,süper oldu.

nonamex

Üye
Reklam için bulunabilecek en kötü yeri bulmuşsunuz, bari reklamın boyu düzgün olsa. Turkcell'den soğuttunuz yemin ederim şurda.

• Beğen
Tepkiler: EroL
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
ben ceptelefonumdan girdiğim için bana göre sorun yok :evet: :ehe

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Hem çok yer kaplıyor , hemde güzel durmuyor ekrandaa... Portal kısmında bolca reklam olsun , forum sade kalsın ..!

• Beğen
Tepkiler: EroL
Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
üstteki açılır reklam, ve yandaki o koca reklam sayfası çok kötü. şahsen bu sebeple bil,e birçok siteye girmiyorum. açılır reklamları almayın sayfayı kaldırmakla uğraşamam. çok kötü olmuş...

pRime.

pRime.

Üye
Firefox kullanıcıları adblock plus eklentisi yüklü değilse yüklesin, sorun çözülür. Hala reklam gözüküyorsa mouse'u reklamın üstüne getirsin, köşede engelle seçeneği çıkacak ona tıklayın.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Reklam kaldırıldığına göre :locked:

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt