OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, istekleriniz çok güzel fakat bazı konularda CFW nin şuanki sürümünde geçerli olan maddeler var. Mesela:

- Accel. Switch (Türkçesiyle Sensör Aç/Kp) zaten mevcut ve Xpressmusic çubuğunda gömülü. Simgeside tema uyumluysa zaten değişiyor.
- Easykeylock Türkçe'si olsa da olmasada birşey farketmiyor. CFW ye gömülü gelen çok az program var. Photobrowser ve diğer bileşenler zaten CFW de yok. İstediğiniz gibi yenisini kurabilirsiniz.

Diğer istekleriniz için uğraşıyorum.

elmastaht

Üye
arkadşım bu unlock tabı indirir ken mediafire sitesi şifre istiyor başka bir siteye upload edebilirmisin

punemr123

punemr123

Üye
rambo benim aklima soyle bisey geldi mumkun mu bilmiom ama 0 a basili tutunca bt acilio ya mesela 1e basili tutsak xplore acilsa 2de farkli bisey falan yabilablilir mi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sadece "0" değiştirilebiliyor. Hızlı ara kısmında modderler senin dediğin gibi düşünmüşler. Sanırım yapılamamış.

punemr123

punemr123

Üye
desene modder kafasi var bende:)bide rambo yine ara gecis efektleri bozuluo kendi kendine geri gelio falan :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aslında şu iphone yi portlasalar fena olmaz hani :D

Neyse, işimize bakalım. Efektleri sorununun kaynağını bilmiyorum. Zaten C7 ile değiştiriyorum. Geri-ileri sorunu olmayacak :)

Kamera da bazı geliştirmeler yaptım:

+ Extra zoom modu uygulandı. Yalnız bu mod desteklenmiyor diye geçiyordu. O yüzden bazı cihazlarda etkinleşmeyebilir.
+ Kamera kullanılıyor hatası çözüldü.
+ Kamera kullanılıyor hatasının çözülmesi sonrası ortaya çıkan dokunmatik kamera çalışmama sorunuda çözüldü.
+ Video/foto geçiş tuşu "Kamera kull." hatasının çözülmesinden sonra geri eklendi.
+ Hataların çözümü sonrası fiziksel kamera tuşları (zoom, çekim düğmesi) sorunsuz çalışıyor.

5800 ve 5530 gibi kamera flaşı olanlar için Video/foto geçiş kısayolunu uygulamıyorum. 5230 da flaş gereksiz olduğu için yerine başka bir kısayol ekliyorum. Maksat orjinali gibi olsun.

gaddarkhalin

Üye
Rambo_FT emeğin için teşekkürler gercekten güzel bi cfw olmus
ama benim problemim sadece 5800 için 4x5 menu onu ekleme imkanin var mi acaba ???
şimdiden tşkler

masumgenc

Üye
Rambo kısmetse 5800 için ne zaman yayınlayacaksın...Valla bekliyoruz artık..

gaddarkhalin

Üye
5800 için zaten var konu başlıgında da yaziyor...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
4x5 menü çalışmam yok henüz. 5800 için konuda mevcut linki var. Oradan faydalanabilirsiniz. v4.5 için beklemelisiniz. Her yeni istekte neredeyse sıfırdan başlıyorum. Çünkü C6v40 modları diğer CFW gibi direkt uygulanamıyor.

SUNWEST_39

Üye
kardes 5530 bekliyoruz....

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5230 için: v4.5 ile birlikte 4 ayrı çeşitle
5800 için: v4.5 ile birlikte 4 ayrı çeşitle
5530 için: v4.5 ten sonra 4 ayrı çeşitle
X6 için: v4.5 ten sonra 4 ayrı çeşitle
523x (yapabilirsem) için: v4.5 ten sonra 4 ayrı çeşitle

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok şükür. 5230 için çalışmalarım bitti. Yalnız 5x4 menü modunu uygulamak için biraz daha uğraşmam gerekiyor. Yapabilirsem 4 ayrı Rofs2 çeşidi 6 ya çıkacak.

----------Eklendi @ 16:01:28 ---------- Yazıldı @ 15:36:44 ----------

5x4 menü moduda başarılı. 6 çeşit Rofs2 çıkacaktır.

baya1994

baya1994

Üye
rambo şimdi 1 hata var onu çözersen sevinirim.
1.ovide puppy talk var ve orda acıklamada 13 mb dosya indirecek diyor o yazı ovideki hangi programda varsa yüklenirken (yüklenemiyor) hatası vaeriyor indiriyor ama kuramıyor.

2.kamerada n8 gibi yüz tanıma özelliği ekleyebilirmisin. birde niz kamera tusuna basınca odaklıyor o otamatik olsa örn: masaya tuttuğumuzda odaklayıp netleştirse

pitbull16

pitbull16

Üye
5230 için: v4.5 ile birlikte 4 ayrı çeşitle
5800 için: v4.5 ile birlikte 4 ayrı çeşitle
5530 için: v4.5 ten sonra 4 ayrı çeşitle
X6 için: v4.5 ten sonra 4 ayrı çeşitle
523x (yapabilirsem) için: v4.5 ten sonra 4 ayrı çeşitle
5800 için ne zamn çıkıcak bu 4.5 sürümü :)
bide linkleri başka siteye koyarsan ii olur mitiuploada filan :)
kolay gelsin iyi çalışmalar...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo şimdi 1 hata var onu çözersen sevinirim.
1.ovide puppy talk var ve orda acıklamada 13 mb dosya indirecek diyor o yazı ovideki hangi programda varsa yüklenirken (yüklenemiyor) hatası vaeriyor indiriyor ama kuramıyor.

2.kamerada n8 gibi yüz tanıma özelliği ekleyebilirmisin. birde niz kamera tusuna basınca odaklıyor o otamatik olsa örn: masaya tuttuğumuzda odaklayıp netleştirse

1. hata sanırım QT den kaynaklı. Fakat nedenini tam olarak bilmiyorum. Ovi den indirilemeyen uygulamaları internetten bulup yükle. Şuanlık böyle bir hata rapor edilmediği için çözümüde bulunmuyor.

2. maalesef dediklerini yapmam mümkün değil. C6 da ne varsa onu kullanıyoruz.

Son olarak; ne zaman çıkacağını bende bilmiyorum. Ne zaman çalışmalarım biterse o zaman yayınlayacağım. Bugünde yetişmedi.

mustafa

mustafa

Üye
t9 yedek alma işiyle ilgili bir gelişme var mı ? zannediyorum türkçeleştirmeden kaynaklı bir durum.

spykuzgun

Üye
x6 için beklemedeyiz ne zaman cıkar :)

baya1994

baya1994

Üye
rambo sana birkaç soru soracam ilk sayfada kamera gif var hareketli resimlerle anlatmısın hem kamera hemde video tusu alt alta ama bende öğle değil eskisinin aynısı.

2.versiyon özelliklerine geliyorum versiyon v40 yazıyor. İnternet klosöründeki yazılım güncellemeye girdiğimde önemli yazısı ve ! işareti var tel güncellemesi diye o neden çıkıyor oviye bağlıyorum güncelleme yok ama orda var tıkladığımdada nokia/softwareupdate girin ve tel güncellemesine bakın yazıyor ona bakarsan sevinirim.

3. fotoğraf çektiğimde silmem gerekirken hata ile karşılasıyorum 3 4 . denememde siliniyor buna çare bul.

Üst Alt