Yeni Reklam Alanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Haydi ! herkes MaxiPhonelere :aha: MaxiCep ayrıcalığıyla.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bencede ya çok kötü olmuş resmen yazılar birbirine girmiş bari ufaltın azcık.:dry:

----------Eklendi @ 22:01:56 ---------- Yazıldı @ 22:00:18 ----------

acaba niye Maxiphone koymuşlar:hmmm

Utku

Utku

Üye
berbat olmuş

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Acabaaaaa:naughty:

arslansem

arslansem

Üye
Çok berbat bi reklam.Kaldırılmalı derhal.Yarardan çok zarar verir..

OğuzcanAbi

Üye
bana bi zararı yok ama üstteki reklam arada büyüyor yanlış bi yere tıklatıyor sinir odum ona :?

• Beğen
Tepkiler: Mert
arslansem

arslansem

Üye
Abi sitede gezilmiyor ayar oldum ya.Sağdaki zaten yeterince büyük üstteki de inince ortada birşey kalmıyor.Çok rezil bi reklam.Umrunuzda olmayabilir belki ama ben şahsen sık sık girmem bu reklam durursa

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Geçiciymiş isyan bayrağı kaldırmaya gerek kalmadı arkadaşlar,bi kaç trilyon reklam gelirinden sonra herşey eski haline döner sanırım:ehe

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Herkes birer kez tıklasın da site de kazansın kazanınca da reklam kalkmış olur.

WebStyle

WebStyle

Üye
Gerçekten can sıkıntısı ama ne yapırsın ekmek parası Turkcell siteye reklam vermiş.

caglet

caglet

Üye
maxiphone maxicep'İn telefonu zaten :D:D maxımum teknoloji - maxımum ınternet - maxımum maxıcep :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
üsteki reklam sürekli büyüyo :off:

Ozan

Ozan

Admin
üsteki reklam sürekli büyüyo :off:

Kapat butonuna bastıktan sonra tekrar büyümez üstteki reklam ayrıca çok kısa yayında kalacak, abartıldıgı gibi sitenin okunmaması ve içerikten yararlanılamaması gibi birşey yok ..

jigsaw_54

Üye
sizleri bilmem ama benim laptopun özellikleri düşük zaten normalde maxicepi baya çabalayarak açıyordu reklamlar gelince iyice eziyet çekmeye başladı sadece ben değil eminim benim gibi zorlananlar da vardır herkesin bilgisayarı 4-4lük olcak değil...birde yazı editörü değişmiş sanırım önceden alt+s kombinasyonunu kullanarak mesaj atabiliyorduk şimdi olmuyor

DPool

DPool

Üye
Bide sadece 17 adet smiley kullanılabiliyor.Diğer 180 tanesine ne oldu ??

jigsaw_54

Üye
:polis: editörün değişmesinden dolayı işte düzelir umarım

----------Eklendi @ 07:23:02 ---------- Yazıldı @ 07:22:06 ----------

ama bak denedim eğer yazı halini biliyorsan oluyormuş :D

DPool

DPool

Üye
:polis: editörün değişmesinden dolayı işte düzelir umarım

----------Eklendi @ 07:23:02 ---------- Yazıldı @ 07:22:06 ----------

ama bak denedim eğer yazı halini biliyorsan oluyormuş :D
Evet :evet:.Neyse yakında düzelir diye umuyorum.

zaza

zaza

Üye
adamlar para kazanmasınmı? :D diğer forumların görünüşünü hatırlatmama gerek varmı bilmiyorum ama mesaj aralarına reklam koyanlarda var ve bu forumlar birçok kişinin bildiği forumlar şimdi reklam olmasın ama bir tanesei varki heryeri reklam nasıl giriyorlar anlamıyorum :ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu değirmen bir şekilde dönecek, sürekli yatırımlar oluyor ve olacakta. Bunlar bir şekilde karşılanması gerekiyor. Sizden para istenmiyor ya, o reklamlar da bir süre duruversin, azıcık dişinizi sıkın, bakın mesaj editörüde değişti, daha kaliteli bir şey geldi. Dahada gelecek. Birz sabır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt