N97 pişmanım değiştiricem c6-01 veya gio alıcam
. Genelde nokia kullanlar samsung'u pek sevmezler.
ilk defa nokia kullanıpta pişman olana rastladım hemde satıp samsung alacağını söyleyen biri, başımıza taş yapacak. Genelde nokia kullanlar samsung'u pek sevmezler.
![]()
neden ki? android işletim sistemi daha iyiyse samsung da alınır.benim sonraki telefonum eger n9 600 tlye düşmezse samsung veya lg olacakilk defa nokia kullanıpta pişman olana rastladım hemde satıp samsung alacağını söyleyen biri, başımıza taş yapacak. Genelde nokia kullanlar samsung'u pek sevmezler.
![]()

neden ki? android işletim sistemi daha iyiyse samsung da alınır.benim sonraki telefonum eger n9 600 tlye düşmezse samsung veya lg olacak![]()
.Android elbette iyi ama nokia bir türlü geçemedi androide ee doğal olarak da nokia kullanıcılarıda androide geçmek istemiyor, arkadaşında bahsettiği gibi insanımızın bir alışılagelmişliği var

artık devir degisti.nokia eskiden cep telefonu pazarında 1 numara idi.suan ki durumu ise icler acısı bence ne yapsalar tutmuyor.bir kac yeni cıkan model ile ayakta kalmaya calısıyorlar.simdide symbian ı bırakıp w phone kullanacaklarmıs.onun yerine symbianı gelistirseler android gibi eski gücünü tekrar yakalar belki.eskiden samsung u kimse begenmezdi ama simdi samsung özellikle cep konusunda nerelere geldi.adamlar resmen ucusa gectiler.dedim yaa artık devir degisti.yenilik her zaman kazanır bu zamanda.nokia alacak arkadaslar alırken bir kez daha düsünsünler derim ihtiyaclarını karsılayabilecekmi alacagı telefon.

dogrudur.aslında şu meegonun üzerine gitseler nokia eski günlerine gidecek ama...yok işte adamlarda kafa yok.beni o şirketin başına geçirecekler n9 u 1 tl yaparımNokia'cılar samsung'u beğenmiyorlar.Android elbette iyi ama nokia bir türlü geçemedi androide ee doğal olarak da nokia kullanıcılarıda androide geçmek istemiyor, arkadaşında bahsettiği gibi insanımızın bir alışılagelmişliği var
![]()

dogrudur.aslında şu meegonun üzerine gitseler nokia eski günlerine gidecek ama...yok işte adamlarda kafa yok.beni o şirketin başına geçirecekler n9 u 1 tl yaparım![]()

bende 2630 özellikleri mükemmel 1.2 Ghz işlemci turbo boost ile 2.4 Ghz 10.01 flahs desteği 1 gb ram 16 mp kamera 80 grm
![]()

Öyle bir telefon varsa galaxy s2 den daha iyi demektir
nokia artık bitti benim için yeni işletim sistemi artık androit ama symbian 3 üde beyendim saylır kararsızım gio mu c6-01 mi die?ilk defa nokia kullanıpta pişman olana rastladım hemde satıp samsung alacağını söyleyen biri, başımıza taş yapacak. Genelde nokia kullanlar samsung'u pek sevmezler.
![]()
nokia artık bitti benim için yeni işletim sistemi artık androit ama symbian 3 üde beyendim saylır kararsızım gio mu c6-01 mi die?

c6 da 8mp kamera +Gio tabiki her açıdan üstün c6 dan.
----------Eklendi @ 20:07:29 ---------- Yazıldı @ 20:07:03 ----------
Yani herkez mutlaka samsung kullanmış![]()
c6 da 8mp kamera +
360-640 amoled ekran +

5800 kullananlar azaldı mı ne ??
Ama hala forumda 5800 kullanan 1 milyon kişi bulabilirim![]()

Nokia X9 diye bi telefon düsünün 14mp kamera 2 led flaş 4 inç süper amoled hd ekranı olsun 1080p video çeksin 1 tuşu olsun sistemi android 3 olsun 4 hoparlörü olsun ön kamerası 5mp+flaş olsn 4g desteklesin wifi bgn desteklesin açılırken yüz tanısın sis,six,jar,jad,apk dosyalarını açsın fiyat 900$ falan olsun olsunda olsun :P
----------Eklendi @ 20:54:55 ---------- Yazıldı @ 20:53:52 ----------
2.9 GHZ islemcisi 2gbramı olsun
----------Eklendi @ 20:55:19 ---------- Yazıldı @ 20:54:55 ----------
1TB hafıza