N900 umu satıyorum 350tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gidici_x

gidici_x

Üye
    Konu Sahibi
N900 umu satıyorum 350tl
Arkadaslar ben avrupadan turkıye ye tatıle geldım n900 umu burda satmaya karar verdım telefon un soketı (usb gırısı yapılması lazım 25tl ye ) bıde format attılması lazım cok oynadım telefon donuyoo artık endroıt bootu falan yukledım mahf oldu celık kasasında bı kac cızık vaz ama ekran fln saglam yanında ıkı tanede bataryası var suan ıstanbul bagcılar dayım bana ulasmak ıstersenız maıl atabılırsınız yanlız fazla kalmıcam ( c4pkın@hotmaıl.fr ) bu araada telefonum turkiyeye acilmis halde kendi pasaportum la actim arkadaslar telefonu cok ucuza satiyorum cunku biktim ugrasmaktaan satimm baska bitane alcam telefonun ufak 2 ciziginden baska soketinden bide formatindan baska bi sorunu yok 1 yada 1 bucuk hafta daha burdayim sonra gidioorum

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
yurt dışı telefonların pek garantisi olmuyor. pasaport kaydı var ama malum yarın başka telefon kayıt edersen adına bu iptal olur.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]nasıl yani öyle birşey de mi var? Pasaporta başka tel kaydettirirsen önceki iptal mi oluyor? Bi de kaç hakkımız var pasaporta kayıtta?[/SIZE][/COLOR]

Dampierre

Dampierre

Üye
usb soketini yaptırmadan satmanız zor bana kalırsa malum türkiyede n900 satılmıyor ve yedek parça ve tamir konusunda sıkıntı çıkıyor.

ercann20

ercann20

Üye
mrb nokia e63 ile tks dşnmsn

gidici_x

gidici_x

Üye
    Konu Sahibi
ben diyer telefon ipatal olur diye bisey duymadim bence sacmada olur ole bisey olsaydi 2 telefonun media merket garantisi varda burda gecmioo 3 bugun tamire verdim soketi yapio adam formati da bizzat aticam ercan kardesim yok sagol vallah benim aklimda baska bi tel var fazlalik diye satiyorum saten bu fiyata vermek bile delilik nese zaten fazla kalmicam baktim olmadi bizim orda satarim telefon acma hakki 1 dir ondans sonra 2 sene beklemen lazim baska bi tel acmak icin

ZaZuM

ZaZuM

Üye
telefon hala duruyor mu

gidici_x

gidici_x

Üye
    Konu Sahibi
duruyo tamircide soketini takacak adam yarin aksam gibi alirim artik

0SEmih0

Üye
bugun tamire verdim soketi yapio adam
nerde yaptırıosun onu. bence fazla güvenme yapılacagına, benm bitane n900'üm öyle perte ayrıldı 2.yi kullanıorm şuanda... adam yapabilirse söle bende direk yaptırayım 25 tl hiç bişi çünkü

gidici_x

gidici_x

Üye
    Konu Sahibi
yaw tanidikdir kucuklukten beri ondan yapioo guvenilir adam bi bakim dedi bugun gibi yapar

0SEmih0

Üye
yaw tanidikdir kucuklukten beri ondan yapioo guvenilir adam bi bakim dedi bugun gibi yapar
inş yapabilir... acaba hangi telefonun usb soketini takıcak... benden tavsiye gidip 5800'ın fln takmasın takıcaksa E72'nin soketiyle uyumlu
''5407351'' kodlu konnektör'ü kullansın...

gidici_x

gidici_x

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum onun hakkinda bise solemedi ama sagol tafsiyen icin ya baktim uzun suruyoo yaptirmama cunku zamanim yok gitmem lazim geri avrupaya

----------Eklendi @ 21:10:57 ---------- Yazıldı @ 21:07:37 ----------

ercan kardesim senin e63 un hangi renk ? baktim olmadi takas edelim cunku dayima vermeyi dusundumde n900 o pek anliyamadi bide dili fransizca ondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt