Devrim niteliğindeki proje bitti!!! Türkçe sesli anlatımlı samsung star firmware yapım rehberi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Devrim niteliğindeki proje bitti!!! Türkçe sesli anlatımlı samsung star firmware yapım rehberi!!!
Evet arkadaşlar, yanlış duymadınız, tüm gerekli program ve dosyaları sıkıştırıp bir arşivde sizlere sunuyorum. Ses kendime aittir, türkçe anlatımlı, net kalitede video!!! lütfen emeğe saygı verin. Ayrıca bu şekilde samsung starına firmware yapamayan hiç ama hiç kimse kalmayacak!!! Ve işte linkler:

Yakın zamanda da çıkabilecek sorunlar ile ilgili sesli açıklamalı arşiv gelecektir!!!
:oke:

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
teşekkürler.:tşk:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
of ya açmıyo megauploadı dns değiştirdim yine açmıyo hiçbi şekilde açmıyo başkasite yokmu ya:angry:

----------Eklendi @ 21:19:13 ---------- Yazıldı @ 21:16:30 ----------

neyse premium link oluşturmadan falan yaptım iniyor şimdi kolay bişey olduğunu düşünüyorum :ehe
:tşk:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
yalnız kendinn tema yapma sanmıştım ben sadece yüklemekmiş neyse yinede emeğe saygı:good:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
bence olur ya yapanlar nası yapıyor gerçi firma mı yapıyordu hiçbir bilgim yok ama :D

immortal_6630

Üye
Kendi frmwarelerini yapan degilde özgün şekilde modlayan insanlar dolu :D frimware dosyalarını açabilecek yazılımlar olabilse elimizde neler yapılacakta öyle bi yazılım daha yok piyasada :((

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
boşverinya bence pek iyi olmazdı mesela ben n73 kullanıyodum ne kadar değiştirirsen bile güzel gözükmüyordu menü bence işi profesyonellere bıraklım :oke:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim akadaşlar :oke:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Bana firmware demeyin artık:ehe

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt