Sizce Symbian Anna neden erteleniyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce?

• Kullanılan toplam oy
    153

tnrblr

Üye
Ya iyice memleket meselesi haline geldi bu iş alt tarafı telefon bunlar :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
1.100 tl arti kusurati var, alti ustu bi telegon ama:dry:
sistem sorunlu

tnrblr

Üye
Bnde bu gün isyan ettim zaten gece 3'ten beri telefonlar uğraşıyorum kafayı yedim olmuyo olmuyo android en iyisi :oke: bu gün geçiş yapıyorum artık nokia anna çıktığındada ilgilenirim belki c7 ile :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Arkadaşlar . Kaptırmayın Kendinizi . 16 - 25 Tarihi Arasında Gelicek .

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
kaynak verirsen seviniriz dostum..

nonamex

Üye
Nokia bile kesin tarih vermemişken (End Of August demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam) şu tarihte çıkacak, bu tarihler arasında çıkacak demek yanlış.. İnsanları boşuna beklenti içerisine sokmayın.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
kimseyi beklenti içine sokmuyoruz nokia bize tarih olarak bugünü verdi bizde hakkımız olan güncellemeyi istiyoruz bugün içinde gelmezse arayıp sövmek bizim hakkımızdır...

nonamex

Üye
kimseyi beklenti içine sokmuyoruz nokia bize tarih olarak bugünü verdi bizde hakkımız olan güncellemeyi istiyoruz bugün içinde gelmezse arayıp sövmek bizim hakkımızdır...

28 temmuz, 15 ağustos gibi NET bir tarih verenlere şikayetim zaten, Nokia resmi açıklamasında Ağustos sonu dedi, daha ağustosun ortasındayız.. Gelmemesi gayet normal.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
callcenter daki adam 15 i dedi kesinmi dedim kesin dedi ama artık sövmek hakkımız olmuş yarın ararım..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bana mail attıktan sonra arama geldi adamla uzun uzadıya dertleştik resmen...

_ardaa

_ardaa

Üye
Başlarından savmak için genelde öyle söylerler ama, geçen bir sorunum vardı iStunt 2 yüzünden çözememiştim mail atmıştım Nokia'ya sonrada iStunt yüzünden olduğunu anlamıştım neyse 1 gün sonra Nokia Destek Hattın'dan aradılar, adam aynen şöyle söyledi "Sorununuzun 2 çözümü var, ilki format diğer ayın 15inde Anna gelecek o zaman bir çok sorun çözülmüş olacak" dedi, bende peki emin misiniz dedim yani bu size verilen resmi tarih mi diye sorum ve net olarak evet demedi tabi, çünkü onlara da bildirilen bir tarih yok, bana "biliyorsunuz tüm dünya da Ağustos sonuna kadar tüm cihazlarda yüklü olacak Anna dedi" yani o da 15i derken kendi gözlemlerini söyledi muhtemelen.

MBOMA

Üye
15-25 uzar gider bu böyle. madem piyasa da tutunmak istiyorsun s3 ü çıkartmadan adam gibi kontrol et cihazlara öyle yükle sür piyasaya. neymiş pil ömrü tasarrufu için işlemci hızını düşürmüşler yahu hızı keseceğine kapasitesi yüksek bir pil koy cihazın içine adam gibi hızlı tarayıcı entegre et bu ne mantık yahu bir kere bile rast gelmedim ios yada android güncellemelerinin vaad edilenin altında bir performans sergilediğini s3 dediler yenileniyoruz dediler bi cacık yok. olmuyor böyle nokia ayrılmalıyız artık

erhane

Üye
nokia mektuplarımı geri ver :aha:

• Beğen
Tepkiler: iatis
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Nokia 5800 da ki kadar satılacağını sandı gecen arkadaşım 5800 alıyordu yeni hala alanlar var :vur Dedim bırak al o parayı ben sana kral bir telefon alayım dedim..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aldın mi peki :)

akeles198657

Üye
arkadaşlar az önce aradılar nokia destek hattından, eylül ayının 2. haftasında çıkacakmış, mail atmıştım ona istinaden aramışlar, adamlar 2 defa aramış duymamıştım, ama baktım 3. kez arıyorlar, helal valla çok ilgili gördüm nokia yı...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yok artik ya. Neyse belle sizcak diye duydum onu bekliyorum ben.

adela

Üye
arkadaşlar az önce aradılar nokia destek hattından, eylül ayının 2. haftasında çıkacakmış, mail atmıştım ona istinaden aramışlar, adamlar 2 defa aramış duymamıştım, ama baktım 3. kez arıyorlar, helal valla çok ilgili gördüm nokia yı...

eylül ayının 2. haftasında annamı çıkacakmış?adamlar diğer sitede yarın BELLE yi verecekler..yuh yanii
annayı annasını versinler eylülün 2 haftasında.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o sitenin adresini verirmisin?

Üst Alt