hack işlemini sırayla anlatabilecek arkadaş varmı ? bunu tema efekti için istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
killerkadir67

killerkadir67

Üye
    Konu Sahibi
hack işlemini sırayla anlatabilecek arkadaş varmı ? bunu tema efekti için istiyorum
:alkis:alkis:alkis

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
hack için just it hack programını kur sonra kurduğun programı aç hack işlemini kendi yapar zaten hayırlı olsun..:)

• Beğen
Tepkiler: killerkadir67
killerkadir67

killerkadir67

Üye
    Konu Sahibi
kankacım link filn yokmu daha yararlı olurdu :yuru:yuru

DPool

DPool

Üye
Manuel olarak yapmak istersen

Fakat İngilizce

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
kankacım link filn yokmu daha yararlı olurdu :yuru:yuru

Dostum forumda 2 dakika ara hemen bulursun zaten..:) ama o program için sertifika alman lazım yalnız.. ;)

----------Eklendi @ 22:46:57 ---------- Yazıldı @ 22:45:41 ----------

al sana link arkadaşım.. :aha:

www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/just-hack-it-yontemiyle-hackleme-506110.html

----------Eklendi @ 22:47:47 ---------- Yazıldı @ 22:46:57 ----------

sertifika için de opda var ben oradan almıştım sertifika.. Sende oradan dene..:)

goktas19

goktas19

Üye
Manuel olarak yapmak istersen

Fakat İngilizce

Dostum çok teşekkür ederim benim çok işime yarıyıcak... :d::d: :ehe :ehe :oke: :oke:

----------Eklendi @ 22:52:11 ---------- Yazıldı @ 22:51:34 ----------

Dostum forumda 2 dakika ara hemen bulursun zaten..:) ama o program için sertifika alman lazım yalnız.. ;)

----------Eklendi @ 22:46:57 ---------- Yazıldı @ 22:45:41 ----------

al sana link arkadaşım.. :aha:

www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/just-hack-it-yontemiyle-hackleme-506110.html

----------Eklendi @ 22:47:47 ---------- Yazıldı @ 22:46:57 ----------

sertifika için de opda var ben oradan almıştım sertifika.. Sende oradan dene..:)

Opda mı opda tarihte kaldı dostum şu aralarda hiçbir site SERTİFİKA vermiyor... Anca hackliyicen işte

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
Dostum çok teşekkür ederim benim çok işime yarıyıcak... :d::d: :ehe :ehe :oke: :oke:

----------Eklendi @ 22:52:11 ---------- Yazıldı @ 22:51:34 ----------

Opda mı opda tarihte kaldı dostum şu aralarda hiçbir site SERTİFİKA vermiyor... Anca hackliyicen işte

Dostum sertifika bu sene aldım baktım sürekli uğraş uğraş olmuyor bastım hacki..:ehe:

kroniqask

kroniqask

Üye
:) ben bu hack işini anlamadım ama yapmak istiyorum kim yardımcı olcak bana :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt