Tarışma Çıkmadan Konu Kitlenmeli:ehe
PureFood Üye Xilence' Alıntı: Tarışma Çıkmadan Konu Kitlenmeli Genişletmek için tıkla ... Ban atma ya sonra geri dönmek falan istersin girme daha iyi ...
Xilence' Alıntı: Tarışma Çıkmadan Konu Kitlenmeli Genişletmek için tıkla ... Ban atma ya sonra geri dönmek falan istersin girme daha iyi ...
Xilence Kapalı Hesap Konu Sahibi Erol abi sağolsun fikri kolay değiştirdi. ----------Eklendi @ 15:14:03 ---------- Yazıldı @ 15:12:50 ---------- Kitleyelim şu konuyu yaw , Ortada uzaklaşmak isteyen yoksa, konu kitlenmeli.
Erol abi sağolsun fikri kolay değiştirdi. ----------Eklendi @ 15:14:03 ---------- Yazıldı @ 15:12:50 ---------- Kitleyelim şu konuyu yaw , Ortada uzaklaşmak isteyen yoksa, konu kitlenmeli.
zaza Üye Revengeful' Alıntı: 1 kez daha söylüyorum ben kimseye ban at demedim Genişletmek için tıkla ... evet bende söylemedim bizi örnek gösterme murat kötü örnek oluyoruz
Revengeful' Alıntı: 1 kez daha söylüyorum ben kimseye ban at demedim Genişletmek için tıkla ... evet bende söylemedim bizi örnek gösterme murat kötü örnek oluyoruz
Xilence Kapalı Hesap Konu Sahibi İnsanlar Sizi Kötü Olarak Görüyorsa Benim Suçum Ne ----------Eklendi @ 15:16:07 ---------- Yazıldı @ 15:15:52 ---------- Revengeful' Alıntı: Reklam kokan hareketler bunlar muz57 Genişletmek için tıkla ... Opet diye ağlama sonra. Bide Eski Nickle Hitap Etme, Kötü Reklam Oluyor.
İnsanlar Sizi Kötü Olarak Görüyorsa Benim Suçum Ne ----------Eklendi @ 15:16:07 ---------- Yazıldı @ 15:15:52 ---------- Revengeful' Alıntı: Reklam kokan hareketler bunlar muz57 Genişletmek için tıkla ... Opet diye ağlama sonra. Bide Eski Nickle Hitap Etme, Kötü Reklam Oluyor.
Kobra_FighterTR Üye Revengeful' Alıntı: Bence adama Allah dedirtti. Vardır bir hayır, sende at Genişletmek için tıkla ... Ben aklımı kaşar ve pide ile yemedim Ortada sebep yok neden bann atıyım 'İsmet'' Alıntı: Arkadaş alemsin, senin mesajına sadece ekledim, alttakini üstüne alınmana gerek yoktu hacı Genişletmek için tıkla ... Oruç olduğumdan kafam RAM in %50 sini kullanıyor
Revengeful' Alıntı: Bence adama Allah dedirtti. Vardır bir hayır, sende at Genişletmek için tıkla ... Ben aklımı kaşar ve pide ile yemedim Ortada sebep yok neden bann atıyım 'İsmet'' Alıntı: Arkadaş alemsin, senin mesajına sadece ekledim, alttakini üstüne alınmana gerek yoktu hacı Genişletmek için tıkla ... Oruç olduğumdan kafam RAM in %50 sini kullanıyor
PureFood Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Oruç olduğumdan kafam RAM in %50 sini kullanıyor Genişletmek için tıkla ... Aynen benımde
©The_Gespenst©' Alıntı: Oruç olduğumdan kafam RAM in %50 sini kullanıyor Genişletmek için tıkla ... Aynen benımde
Revengeful Emekli Yönetici 'Enver'' Alıntı: 9 uyarı puanım var.1 hafta uzaklaşsam silinir mi acep? Genişletmek için tıkla ... hayır. ceza puanlarının belli bir silinme süresi var. ama seninkiler kalıcı gibi bir admine sor
'Enver'' Alıntı: 9 uyarı puanım var.1 hafta uzaklaşsam silinir mi acep? Genişletmek için tıkla ... hayır. ceza puanlarının belli bir silinme süresi var. ama seninkiler kalıcı gibi bir admine sor
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Revengeful' Alıntı: hayır. ceza puanlarının belli bir silinme süresi var. ama seninkiler kalıcı gibi bir admine sor Genişletmek için tıkla ... cevabını biliyorum öylesine sordum.
Revengeful' Alıntı: hayır. ceza puanlarının belli bir silinme süresi var. ama seninkiler kalıcı gibi bir admine sor Genişletmek için tıkla ... cevabını biliyorum öylesine sordum.
Xilence Kapalı Hesap Konu Sahibi Benimde 4 Puan var ama kalıcı , Admin bişey yapamaz zaten bir kere o puan verilmiş
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Xilence' Alıntı: Benimde 4 Puan var ama kalıcı , Admin bişey yapamaz zaten bir kere o puan verilmiş Genişletmek için tıkla ... iyi bir çocuk olursak belki silebilirler
Xilence' Alıntı: Benimde 4 Puan var ama kalıcı , Admin bişey yapamaz zaten bir kere o puan verilmiş Genişletmek için tıkla ... iyi bir çocuk olursak belki silebilirler
Anıl Umut Emekli Yönetici 'Enver'' Alıntı: 9 uyarı puanım var.1 hafta uzaklaşsam silinir mi acep? Genişletmek için tıkla ... Seninki de benzedi 9 gün yatmak yerine kefaletle serbest meselesine
'Enver'' Alıntı: 9 uyarı puanım var.1 hafta uzaklaşsam silinir mi acep? Genişletmek için tıkla ... Seninki de benzedi 9 gün yatmak yerine kefaletle serbest meselesine