Arkadaşlar Ban Konusunu Düşünüyorum Sizin Cevabınız Nedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ban Konusunu Düşünüyorum Sizin Cevabınız Nedir.
Arkadaşlar Daha Önce Mert ve İsa Abi ile 3 aylık banı konuşmuştum , karar senin dediler, bence fazla atma diyorlardı, abilerin fikrini almak istedim bu konuda.

-efşan

-efşan

Üye
kendinemi ban atcan kardeşim??

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Heee kardeşim.

-efşan

-efşan

Üye
niye

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
özele gel abim.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yönetimle sorunun varsa kendine 3 ay ban atman sorunu çözmeyecek aksine sana karşı ön yargı oluşturacak.

Sitedeki bir kişiyle şahsi sorunun varsa, bu site onun veya senin değil. Burası sosyal bir ortam bir cafe gibi, bir park gibi. Senin kendini bir süre burdan uzak tutman o kişiyle olan sıkıntını çözmeyecek, sen döndüğünde o yine burda olacak. Banlandığında arkandan kaçtı, dayanamadı diyecek.

Birden fazla kişiyle huzursuzluğun varsa, senin özgürlüğünü kısıtlayan bir durum varsa haklı olduğunu düşünüyorsan bunu yönetimle paylaşıp çözmelisin. Uzaklaşmak çözüm yolu değil.

Gerçek hayatındaki bir problemin yüzünden kendine ban atmak, kendi nefsine hakim olmak adına banlamak senin alternatiflerin arasında duruyor. Ama abilerine bunu sorman hata, hayat senin onların değil.

Daha önce kendine ban atan üyelerimize para yardımı, laptop, tablet gibi ödüller verdiğimizi hatırlamıyorum. Dolayısıyla kendini banlamanın özenilecek bir eylem olmadığı apaçık ortada.

Bir diğer husus ise özelden sorununu anlatacaktın, niye bu konuyu açtın.
Sana bu kadar dil döktüm, daha hala kendimi banlayacam diyorsan yarın uçağa atlar gelirim yanına haberin olsun.

• Beğen
Tepkiler: Dafny, Revengeful, Kobra_FighterTR ve 3 diğerleri
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Karar senin tabi ki. Sorun ne bilmiyorum ama bunun geri dönüşünün olmadığını bilmen lazım

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yönetimle sorunun varsa kendine 3 ay ban atman sorunu çözmeyecek aksine sana karşı ön yargı oluşturacak.

Sitedeki bir kişiyle şahsi sorunun varsa, bu site onun veya senin değil. Burası sosyal bir ortam bir cafe gibi, bir park gibi. Senin kendini bir süre burdan uzak tutman o kişiyle olan sıkıntını çözmeyecek, sen döndüğünde o yine burda olacak. Banlandığında arkandan kaçtı, dayanamadı diyecek.

Birden fazla kişiyle huzursuzluğun varsa, senin özgürlüğünü kısıtlayan bir durum varsa haklı olduğunu düşünüyorsan bunu yönetimle paylaşıp çözmelisin. Uzaklaşmak çözüm yolu değil.

Gerçek hayatındaki bir problemin yüzünden kendine ban atmak, kendi nefsine hakim olmak adına banlamak senin alternatiflerin arasında duruyor. Ama abilerine bunu sorman hata, hayat senin onların değil.

Daha önce kendine ban atan üyelerimize para yardımı, laptop, tablet gibi ödüller verdiğimizi hatırlamıyorum. Dolayısıyla kendini banlamanın özenilecek bir eylem olmadığı apaçık ortada.

Bir diğer husus ise özelden sorununu anlatacaktın, niye bu konuyu açtın.
Sana bu kadar dil döktüm, daha hala kendimi banlayacam diyorsan yarın uçağa atlar gelirim yanına haberin olsun.

Aman abi zahmet etme gelmeye fikrimi değiştiriyim bence , erol abiden dayak yemeden :D.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
3 ay az 6 ay atmalısın.

• Beğen
Tepkiler: Dafny, PureFood ve Xilence

Revengeful

Emekli Yönetici
Şimdi millet sanmasın benim sana kendine ban at dediğimi :d:

Köşeyi dönerdim o zaman :ehe

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Masha

Masha

Üye
Kendine ban attırmak gibi saçma bişey varmı Ban attırma 3 ay yaklaşma siteye aynı şey

• Beğen
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ban atmak çözüm değil. Şayet yapacaksan üyeliğini tamamen sildir en mantıklısı bu. Ben olsam çocuk gibi ban atmak yerine şayet girmeyeceksem tamemen üyeliğimi sildirirdim.

• Beğen
Tepkiler: Dafny ve Xilence
zaza

zaza

Üye
bizimki bazen şahsi bazende kendi ailemiz içinde olan sorunlardı hatırlarsan bir konu var konu dışında sabit bir konu "özel hayatı foruma bulaştırmak" genelde sinirli biriyim ne kadar kendimi kontrol altına alıyor olsam bile bazen sitedekilere çatabiliyorum bunun örneklerini ceza puanlarımın fazlalığıyla gördün zaten sebep basit forumda düzen bozulmasın diye kendi düzenimi bozuyorum. Herkes ister huzurlu ve sakin bir hayat ama unutma herkes aradığı huzuru bulamaz. Öte yandan ben sana kaç defa dedim dayanamadığın işlere kalkışma buda ona örnek biliyorum dayanamayacaksın boşu boşuna ban atıcaksın bizimki mecburiyetten bazen atmak gerekiyor yine sıkıntıya düşsem yine atıcam çünkü benim belirli bir standartım var onu uygulamak için bazı şeyleri gözden çıkartabilirim.

eğer çok ban atmak istiyorsan 1 hafta at bir dene nasıl bişey birden 3 ay atınca kendinden geçersin.

Sonra 3 ay atıcaksın bize sövüceksin :D

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
1 kez daha söylüyorum ben kimseye ban at demedim :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt