Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy Gio Mu-Lg Optimus One mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ReDw0Rm
Üye
Konu Sahibi
Galaxy Gio Mu-Lg Optimus One mi?
+ Ve - yönlerini değerlendirirsek hangisi daha iyi, nedenleri ile birlikte yazarsanız aydınlanmış oLuruz
61semih
Üye
gio nun işlemcisi 800 mhz lg nın 600 mhz lg nın tam ı 512 mb gio 277 fakat işlemcı ramdan daha onemlı ve gıo nun ramı fazlasıyla yeterli.bu yuzden gio
Amaru Shady
Üye
ah mobil olmasam da rahatça uzun mesajlar yazsam
fireman87
Üye
Ram farkından dolayı p503 one diyorum. İşlemci olarak aralarında büyük bi fark yok.
cCc Maxcı cCc
Üye
x5 düşünürmüsün?
Bende lg-optimius one derim
Ocean258
Üye
Lg optimus one'ı tavsiye ederim hocam Tasarım,ekran kalitesi ,parlaklıgı ve şarj süresi olarak cok daha ıyı telefon gio'ya gore... fiyatınada gorede en iyi smartphone'lardan bı tanesı..
ReDw0Rm
Üye
Konu Sahibi
ekran kalitesi derken 2 sininde aynı değilmi şarj ve tasarım oLarak Biraz önde ama Gio dada 800 mhz işlemci var napsam acaba ?
Bence sen bi alışveriş merkezine gidip ikisinide bi dene, hangisi daha iyi geliyosa onu al
ReDw0Rm
Üye
Konu Sahibi
Ben 2 sinide inceledim Gio Enine Küçük Geldi Lg Optimus One biraz daha büyük napsam acaba gio 800 mhz 16 milyon renk kapasiteli sonucunda ?
MertX96
Üye
ben de ikisi arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim
61semih
Üye
ıkısıde 16 mılyon renk ekranları aynı,me yıde ınceledım ama gıo kadar hızlı ve akıcı degıl menu gecıslernde felan.ram fazla etkılemıyor gıo da 3 tane hd oyunu aynı anda acabılıyorsun gerısını sen dusun