Galaxy Gio Mu-Lg Optimus One mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio Mu-Lg Optimus One mi?
+ Ve - yönlerini değerlendirirsek hangisi daha iyi, nedenleri ile birlikte yazarsanız aydınlanmış oLuruz :oke:

61semih

61semih

Üye
gio nun işlemcisi 800 mhz lg nın 600 mhz lg nın tam ı 512 mb gio 277 fakat işlemcı ramdan daha onemlı ve gıo nun ramı fazlasıyla yeterli.bu yuzden gio

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ah mobil olmasam da rahatça uzun mesajlar yazsam :D

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
fireman87

fireman87

Üye
Ram farkından dolayı p503 one diyorum. İşlemci olarak aralarında büyük bi fark yok.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
x5 düşünürmüsün?:hmmm
Bende lg-optimius one derim:oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus one'ı tavsiye ederim hocam :oke: Tasarım,ekran kalitesi ,parlaklıgı ve şarj süresi olarak cok daha ıyı telefon gio'ya gore... fiyatınada gorede en iyi smartphone'lardan bı tanesı..

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
ekran kalitesi derken 2 sininde aynı değilmi şarj ve tasarım oLarak Biraz önde ama Gio dada 800 mhz işlemci var napsam acaba ?

anılbaran

anılbaran

Üye
lg al

fireman87

fireman87

Üye
ekran kalitesi derken 2 sininde aynı değilmi şarj ve tasarım oLarak Biraz önde ama Gio dada 800 mhz işlemci var napsam acaba ?

Bence sen bi alışveriş merkezine gidip ikisinide bi dene, hangisi daha iyi geliyosa onu al :oke:

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Ben 2 sinide inceledim Gio Enine Küçük Geldi Lg Optimus One biraz daha büyük napsam acaba gio 800 mhz 16 milyon renk kapasiteli sonucunda ?

MertX96

Üye
ben de ikisi arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim :)

61semih

61semih

Üye
ıkısıde 16 mılyon renk ekranları aynı,me yıde ınceledım ama gıo kadar hızlı ve akıcı degıl menu gecıslernde felan.ram fazla etkılemıyor gıo da 3 tane hd oyunu aynı anda acabılıyorsun gerısını sen dusun

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt