bi daha olmasın göz zevkimi bozdun niye ki :sarıl: oo sende milletin her koyduğu şeye karışıyorsun
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: bi daha olmasın göz zevkimi bozdun niye ki Genişletmek için tıkla ... oo sende milletin her koyduğu şeye karışıyorsun
-YARINIYOK-' Alıntı: bi daha olmasın göz zevkimi bozdun niye ki Genişletmek için tıkla ... oo sende milletin her koyduğu şeye karışıyorsun
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: kim kime ne dıyo bı anlasam ya Genişletmek için tıkla ... ben sana diom hocaam
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: oo sende milletin her koyduğu şeye karışıyorsun Genişletmek için tıkla ... tamam karışmam ben onu espri mayetinde demiştim
greenmile' Alıntı: oo sende milletin her koyduğu şeye karışıyorsun Genişletmek için tıkla ... tamam karışmam ben onu espri mayetinde demiştim
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: kim kime ne dıyo bı anlasam ya Genişletmek için tıkla ... evet ya çok karıştı
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Ben gidiyorum BenimLe proBlemi Sorunu olan PM atar .... ve son olarakta Genişletmek için tıkla ... dayanamadım burdan sorcam. Neden bu kadar smiley ?
Elektr0' Alıntı: Ben gidiyorum BenimLe proBlemi Sorunu olan PM atar .... ve son olarakta Genişletmek için tıkla ... dayanamadım burdan sorcam. Neden bu kadar smiley ?
greenmile Üye cidden yaşın 19 mu? Ayrıca sorunum yok ama hiç bişey yokken sorun yaratanı kırmam sorun olurum
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: tamam karışmam ben onu espri mayetinde demiştim Genişletmek için tıkla ... bende espiri olarak diyorum nadide ama kardeşlerine söyle bazı şeyleri ciddiye alıyorlar
-YARINIYOK-' Alıntı: tamam karışmam ben onu espri mayetinde demiştim Genişletmek için tıkla ... bende espiri olarak diyorum nadide ama kardeşlerine söyle bazı şeyleri ciddiye alıyorlar