arkadaşlar x10 mini mi yoksa x10 mini pro mu.yardımlarınızı esirgemeyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar x10 mini mi yoksa x10 mini pro mu.yardımlarınızı esirgemeyin.
hangisi?ama x10 mini pro nun sar değerini de düşünün ona göre

• Beğen
Tepkiler: aldan

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle mini pro qwerty klavye 1 ghz işlemcisi var çok iyi kamerasıda x10 miniye göre çok iyi ben pro derim :oke:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Mini Pro

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle mini pro qwerty klavye 1 ghz işlemcisi var çok iyi kamerasıda x10 miniye göre çok iyi ben pro derim :oke:

x10 mini pro nunda 600 mhz hızı var.1 ghz değil.ama ikinizin yorumları için teşekkür ederim

• Beğen
sinanpp

sinanpp

Üye
mibi pro :oke:

Eamil

Üye
Mini daha küçük ve daha hafif. Bende x10 mini pro var, sebebi ise klavye, pil değiştirilebilmesi oldu. Ben memnunum, tam olarak uygun fiyatlı internet telefonu. Hakkını verene her konuda yardımcı olabilecek bir telefon :) 1ghz diyen arkadaş xperia mini pro diye düşündü sanırım. İşlemcileri aynı. Ben pro aldım, sanada öneririm. Tek kötü yanı kılıf bulamadım :D

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
ini pro yu aldım kardeş saol.hemde 1 ay önce

• Beğen

Mehmet_0505

Üye
arkadaslar bi sorum olacak . bnde x10 mini pro yu almayı düsünüyorum ama bunu androidini güncellestirme isi fln nası olacak ..fikri olna varsa bi yardımcı olsun...Şimdiden teskkrler..

ronc

Üye
bendede xperia x10 mini pro var hd olanlarıda var tabi xperia mini veya mini pro olarak geciyor tavsiye ederim çok güzel telefon ufak ve işlevi büyük ......yalnız benim xperia x10 mini pro youtube de videoları oynatmıyor nedendir bilemiyorum herşeyi yaptım yinede olmadı bir bilgisi olan varsa paylaşabiliri şimdiden teşekkürler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt