İstek Olursa Cepnet Hızına Göre Online Tv Yayınlayacağım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
İstek Olursa Cepnet Hızına Göre Online Tv Yayınlayacağım!
Eğer istek olursa cepnet hızındaki arkadaşlara online tv yayınlayacağım iki kanal olabilir isteye bağlı klip yayınlanabilir canlı kanal yayınlanabilir..

İsteyenler isteklerini bu konu altından belirtsinler yeterli istek oluştuğu zaman yayın başlayacaktır teşekkürler..

ryma

Üye
Mümkünse Yayınlayın Lütfen Çok İsterim.

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
evet istiyoruz ama sonra canlı tv kesintiye uğramasın.. Yani belli süre sonra kapanmasin..

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
evet istiyoruz ama sonra canlı tv kesintiye uğramasın.. Yani belli süre sonra kapanmasin..
7/24 online olmuycak çünkü yayını stream üzerinden biz gerçekleştireceğiz istek olduğu sürece yayınlar devamlılığını koruyacaktır.

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
7/24 online olmuycak çünkü yayını stream üzerinden biz gerçekleştireceğiz istek olduğu sürece yayınlar devamlılığını koruyacaktır.

Yani her istediğimizde istek olduğunda istediğimiz kanalı izleyebilecek miyiz..

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
Yani her istediğimizde istek olduğunda istediğimiz kanalı izleyebilecek miyiz..

evet istek olduğu sürece yayın olacak yayınları iki kişi yapıcak tekinden online tv diğerinden klip falan izleyebilirsiniz..

kpln04

kpln04

Üye
çok iyi olur trt1 e çok ihtiyacım var hele ki pazartesi günleri

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
çok iyi olur trt1 e çok ihtiyacım var hele ki pazartesi günleri

olabilir istek çok olursa 1 kişi daha bulup onada yayın yaptırabiliriz tabi böylece kanallarda çoğalır tabi herşey size bağlı

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
bekliyoruz arkadaşım özellikle de türk kanalları çok iyi olacaktır mac gününde ve sevilen dizilerin olduğu günlerde...

----------Eklendi @ 17:27:10 ---------- Yazıldı @ 17:25:52 ----------

peki tam olarak yapmak istediğn plan ne dostum.. Ve kaç kişi olması lazım... Eminim ki çok kişi istiyor bunu ve sen bunu yayınlamaya başlayınca daha çok kişi gelecektir.. Böyle bekleyince biraz uzun sürüyor.. Yanlış anlama ama yayın başlayınca millet gelecektir...

xErKaNx

Üye
elindeki bütün imkanları kullan, istek bekleme zaten millet bu gibi şeyler arıyor.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Lig tv isteriz :ehe

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi

ilerleyen zamanlarda olabilir..
arkadaşlar o zaman bu akşam bir test yayını yapabiliriz birde radyo yayını aktif ettim radyomuzu dinlemek için

kpln04

kpln04

Üye

valla lig tv olsa tadından yenmez
ilerleyen zamanlarda olabilir..
arkadaşlar o zaman bu akşam bir test yayını yapabiliriz birde radyo yayını aktif ettim radyomuzu dinlemek için

cepnet ile radyo (başka bi işle uğraşmadan nette) iyi dinleniyor ve birde ntv izleniyor tabi cep için diğer tvlerde açılmıyor sadece ntv

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
aynen katılıyorum sana dostum millet zaten böyle şeyler bekliyor... Bence bir an önce başla derim..

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi

valla lig tv olsa tadından yenmez

cepnet ile radyo (başka bi işle uğraşmadan nette) iyi dinleniyor ve birde ntv izleniyor tabi cep için diğer tvlerde açılmıyor sadece ntv
zaten ntvinin nasıl izlendiğiyle ilgili sabit konumda anlatım var aslında bir kaç tv daha var hepsini derleyip paylaşmıştım fakat tam cevapla butonuna basacakken sayfa yenilendi ve hepsi uçup gitti yaklaşık 3saatlik emeğim heba oldu bende tekrar uğraşmadım her neyse radyo dinlenebilindiğini bende biliyorum ama bu radyoda benim radyom ondanda yayın yapmak istedim işte isteyen ordan izler tarzı lig tvye gelince lig başlayana kadar gerek yok diye düşünüyorum lig başladığı zaman bazı maçlarda yayınlarımız olur sanırım
aynen katılıyorum sana dostum millet zaten böyle şeyler bekliyor... Bence bir an önce başla derim..
şu anda sayfamız hazırlanıyor biter bitmez başlanacak belki bu gece biterse yayın başlar.
ama en geç 2 gün içinde biter diye düşünüyorum.Beklemede kalın..:megafon:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
iyi olur

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
@kpln04
lig tv olacak fakat her maçta olabileceğini sanmıyorum derbi maçlarda olucak.
radyo dinlendiğini ve izlenilen tvleri bende biliyorum ntv hariç izlenebilinen kanallar var hepsini toplayıp sabit konumda paylaşırken bir kaza nedeniyle hepsi gitti bende tekrar uğraşamadım yaklaşık 4 saatim boşa gitmişti. her neyse radyo yayını özel bir yayın olacak isteklerinize anlık cevap verilen bir yayın olcak bunun için olacak.

@'PESIMIST'
Şu anda web sayfalarımız yapılıyo yapım biter bitmez yayına başlanıcak umarım bu gece hazır olur olmazsada sanırım yarın gece hazır olur arkadaşımız sadece 1 saat ayırabildi o yüzden beklemedeyiz.

Bu arada streamla ilgili soru soranlar olmuş isteyene paypal 10 tl karşılığında stream satabilirim.

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
heyecan ile beklemedeyiz inşallah iyi olur...

bozokhan

Üye
bence de kurtlar vadisi milli maçlar VS gibi planlanarak yapılırsa ve yapılırsa ona da razıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt