en fazla 400 tl'ye telefon önerisi (android olursa iyi olur)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fireman87

fireman87

Üye
Madem bütçeyi geçemiyo 370 gibi bi fiyata optimus me alsın o fiyata android 2.2 froyo işletim sistemi olan telefon bulamaz.

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me ye bakabılırsın hocam tavsıye ederım.. optımus black aldıgım ıcın degıstırdım telefonu.. ekran kalitesi ve parlaklıgıdan cok memnundum.. ekran konusunda en ıyı smartphone'lar Lg nın bence zaten.. apple'a bıle onlar ekran uretıyor..tasarımı ve şarj suresıde gayet ıyı.. sıkıntı yaratmıyordu bana... fiyatına gore en ıyı smartphonelardan bırısı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
lg optimus me ye bakabılırsın hocam tavsıye ederım.. optımus black aldıgım ıcın degıstırdım telefonu.. ekran kalitesi ve parlaklıgıdan cok memnundum.. ekran konusunda en ıyı smartphone'lar Lg nın bence zaten.. apple'a bıle onlar ekran uretıyor..tasarımı ve şarj suresıde gayet ıyı.. sıkıntı yaratmıyordu bana... fiyatına gore en ıyı smartphonelardan bırısı

teşekkürler artık ona bakacağız eğer onuda beğenmezse karışmam

By_torque

By_torque

Üye
arkadaşım bende anlamıtorum ama şıklık ekran büyüklüğü ve çözünürlük bakımından lg gt 540 diyorum.p350 yi biraz geçiyor ve teknosada 400 tl

Ocean258

Ocean258

Üye

teşekkürler artık ona bakacağız eğer onuda beğenmezse karışmam

bu fiyata cok fazlada bı secenegı yok sanırım.. pıyasa telefon cokta fıyatları bıraz yuksek.. umarım begendıgı bır telefonu alır gule gule kullanır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt