mp3tag ile taglediğim müzikler telefonda taglenmemiş halde gözüküyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
mp3tag ile taglediğim müzikler telefonda taglenmemiş halde gözüküyor..
dün akşam mp3tag programı ile 300e yakın müzik dosyası tagledim ve hiç birinde sorun yoktu (hem pcde hem telefonun dosya yöneticisinde hem de mp3player da tagli gözüküyordu)

bugün yine aynı programla müzik dosyalarımı tagledim ancak dosyalar pcde ve dosya yöneticisinde tagli şekilde gözükürken telefonun kendi mp3playerında tagsiz halde gözüküyor

yardım edebilecek var mı? dünden bugüne ne değişti? her şey aynı ama mp3playerda müziklerim tagsiz (dün yüklediklerim gayet güzel)

ege-ege.1

Üye
Telefondan hangi proglamla album kapaği ekleyecm yardm edin lütfen

ege-ege.1

Üye
bu program cpten indrilio mu cnku telmdeki uygulamalarn hpsini bilgisayardan setup.exe olarak indiriyorum da ... cok tesekkur ederim

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Valla müzik olarak bilmem ama Dünden bugüne çokşey değişti be hocam :D

ege-ege.1

Üye
ya jmp3tag die bi program var ama o da album kapagi gommuo.. arkdas hakli bn telefn icn sordum

trontr

Üye
tagscan die bi program kullanıyorum. Türkçe karakter de yazabiliyorum sorun olmuyor. Programın içinde müzik renamer özelliği de çok iyi bence önerirm

ege-ege.1

Üye
Cpten indirmem icn link verirmsn ...

Utku

Utku

Üye
tagscan die bi program kullanıyorum. Türkçe karakter de yazabiliyorum sorun olmuyor. Programın içinde müzik renamer özelliği de çok iyi bence önerirm
Bende denerim bir ara:tşk:

uribaju

uribaju

Üye
tagscan dediginiz program album resmi koyuyormu ki

uribaju

uribaju

Üye
cep icin olani lzim banada..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt