Erkekler hankında genel bilgi yemede yanında yat :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sandrake

Sandrake

Üye
    Konu Sahibi
Erkekler hankında genel bilgi yemede yanında yat :D
İkili ilişkilerde erkeklerin yüzde 70'i yalan söyler.
- Türk erkeklerin yüzde 65'i ana kuzusudur. Evlenene kadar tüm bakımlı kadınlar onlar için güzeldir. Taa ki evlenmeyi düşündükleri andan itibaren ailelerinin onayını almadan hareket etmezler.

- Kolay elde ettikleri kızla evlenmeyi düşünmezler. Evlenenlerin sayısı da azınlıktadır..
- Erkekler aşırı derecede zorlandıkları kızların peşine fazla koşmazlar. Kolay elde ettikleri kadını da çabuk bırakırlar.
- Flört ettikleri kızları kıskanmazlar, evlendiklerinde ise eşini dünyanın en çirkin kadını dahi olsa aşırı derecede kıskanırlar.
- Eşlerini aldatan erkeklerin sayısı aldatmayanlara göre fazladır. Lakin aldatan erkek yakalanana kadar eşini aldattığını söylemez. Yakalandıktan sonra da eşinden af diler. Bir kere aldatan erkek ikinci kez aldatmaya meyillidir.

- Yapılmasını istemediğiniz bir şeyi, baskı yaparsanız mutlaka o belirtilen şeyi yapar. O yüzden erkeklere fazla baskı yapılmaz, ama yapmaması gereken şeylerin de hatırlatılması gerekir. Aksi takdirde istemeyerekte olsa yapabilirler.
- Erkekler kadınlara oranla, duyguları ve hisleriyle daha çok hareket ederler. O nedenledir ki kavgaları en çok erkekler yaparlar.
- Türk erkeğinin yüzde 90'ı aldatılmayı hazmedemez. Aldatıldığını anladığı kişiyi hemen bırakır. Evliyse bu durum aldatan kişi için bedeli ağır da olabilir.

- Evli Türk erkeği, üç tiptir. evcimen, dışa dönük ve iş kolik.
- Erkeklerin çoğunluğu evlendikten sonra eşlerine gerçek karakterlerini gösterirler.
- Erkekler vücutları konusunda kadınlar kadar hassastırlar. Onun vücudu hakkında bir şey söyleseniz, ya size cevap verir veya sizin kötü yanlarınızı ön plana atıp kendilerini tatmin ederler.
-Erkekler hastalandıklarında çocuk gibi ilgi beklerler. Bunu yapmazsanız da bir çocuk gibi size küserler.
-Erkekler de kadınlar kadar çocuklarına düşkündürler ve eşlerinden çocuk isterler. Eğer eşleri çocuk yapmayı esirgerlerse, mutlaka bir şekilde yüze vururlar.
-Erkekler eşlerini işleri yapılmadığı zaman annesiyle kıyaslarlar. Ona ne kadar dağınık olduğunu söylediğinizde; "Hep annem yapardı" diye size cevap verecektir.
- Erkekler düşünce yoğunluğu yaşadıkları yer tuvaletlerdir. O da düşünmeye en çok vakit buldukları yer olduğu için.
- Erkeklerin geneli evde nasıl dağınıklarsa, tuvalet ve banyo kullanımında da aynıdırlar.

- Onları tatmin edebilmek için, her şeyden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz, çünkü çoğu zaman ellerindekiyle yetinmezler.

- Bir erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Yemek onlar için önemlidir.

- Modern erkekler kadından iyi yemek yapmaktan daha fazla şeyler beklerler.

-Erkekler aşık olamaz, onlar için seks her zaman aşktan önce gelir. Yüzde 10'u gerçek aşık olurlar, diğerleri ise elde edene kadar aşkları sürer.

- Erkekler için önemli olan kadınların dış güzelliğidir. Bakımsız kadınlara prim vermezler.

- Erkeklerin çoğu kadınların dış güzelliğinden etkilenir ama seksapel ve çekicilik çok daha ön planda gelir. Her kadın dikkatli davranırsa istediği erkeğin ilgisini çekebilir.

- Güçlü erkekler yaşadıkları olumsuzluklardan şikayet etmez.. Şayet eşine güveniyorsa her konuda şikayetini yapar ve içini döker. Dışarıya karşı da güçlü görünmeye devam eder.
-Erkekler kadınlar gibi sık roman okumazlar.

-Erkekler de kadınlar gibi sekste ve başka konularda eşleri tarafından övülmekten ve beğenilmekten büyük haz duyarlar


Buket Abla Nasıl :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan ve -efşan


-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
sen de böyle misin :D
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:d :d
 
zaza

zaza

Üye
yarı yarıya bana uyuyor diyebilirim ama tam değil oda :D
 
Utku

Utku

Üye
Hiç değil:kotu:
 

jigsaw_54

Üye
bana uyuyor gibi bazı yönler hariç :D mesela aldatma olayı sevdiğim birini ölüm dahi olsa asla ama asla aldatmam aldatmadım da ama aldatmış gibi muamele görerek terk edildim :s
 

pelın_

Evli Türk erkeği, üç tiptir. evcimen, dışa dönük ve iş kolik.
bide alkolik var :islik
 
Larismus

Larismus

Üye
bana uyan tarafları var :D ama cogunlukla ı ıh :D
 
Dafny

Dafny

Üye
Bir kopya sezdim :islik
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
:polis::polis:
 
Sandrake

Sandrake

Üye
    Konu Sahibi
:d :d
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
wildtiger223

wildtiger223

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt