5800 Samsung Star Widget Sorun!!! Yardım Edin Lütfen!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
5800 Samsung Star Widget Sorun!!! Yardım Edin Lütfen!!!!
Bugün 5800 için flash widgetler ararken samsung widgeti buldum. Widget.swf yi hafıza kartına attım. Private'ye falan da atılacak dosyalar vardı. Onları da attım. Widget çalışıyor ama hiçbir kısayol yok. Nasıl kısayol ekleyeceğim? Yardım eden olursa sevinirim.
Not: Trail Blazer kullanıyorum . . .

Bu Widget Resimleri:

Ve...

Bu da Widget'in Linki:

Şimdiden Teşekkür Ederim. . .:hmmm

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla bir ara kısayol yapmak için program vardı ama program çalışmamıştı.o yüzden kendi kısayolumuzu yapamıyoruz.internetten wgt uzantılı dosya arattır,onları yükle.mavi,altınsarısı saat falan yüklemiştim ben.

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
.wgt uzantılı dosya .sis yükler gibi mi nasıl biraz açar mısın?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
.wgt uzantılı dosya .sis yükler gibi mi nasıl biraz açar mısın?
çok farklı degil,wgt uzantılı dosyayı karta atacaksın 2 kez tıklayacaksın,bir süre hiç ellemeyeceksin sonra yüklendi diyecek zaten.en son temaların oradan widgete gidip widgeti aktif etmek kalacak.

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
sağol. Tesekkurler. Bılgisayar başina oturunca hallederim o zaman :oke

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
:oke: yanlış yazmışım :)

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
.wgt dosyalarını buldum ama yükleyemiyorum. html dosyası falan oluşturulacakmış galiba. O nasıl olacak yardım eder misiniz???

mangdaşire

mangdaşire

Üye
.wgt dosyalarını buldum ama yükleyemiyorum. html dosyası falan oluşturulacakmış galiba. O nasıl olacak yardım eder misiniz???
nasıl ya? bazı wgtler uyumsuz olabiliyor yalnız.benim konudaki vansirc i denedin mi? orada 3-5 tane güzel widget var.

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
vansircden indirdim. Telefondan üstüne tıklıyorum açılamıyor, dosya türü desteklenmiyor diyor. . .

SilentOne

SilentOne

Üye
allah allah aga neyse sen c6 fw ykle

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
cfw yi değiştirmeyi pek düşünmüyorum ama neyse bakarız. . . :D

mustafa37821

mustafa37821

Üye
Bendede . . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt