Fruit Ninja THD [v1.6.1]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
norka

norka

Üye
    Konu Sahibi
Fruit Ninja THD [v1.6.1]
Fruit Ninja THD v1.6.1

Oyundaki yenilikler : Fruit Ninja THD nin gelmesiyle bir sürü yenilik ve heyecan verici değişikler geldi. Özgür bir Meyve Ninjası olmak dışında artık 14 dil seçeneği var!!

coldman41

coldman41

Üye
denemedim ama 5800 olmuyo galiba :hmmm

norka

norka

Üye
    Konu Sahibi
malesef bilmiyorum

61semih

61semih

Üye
:tşk::alkis

qwertyua_10

Üye
eğlenceli gibi :oke:

Yigit315

Yigit315

Üye
on numara bi oyun bu yaa:naughty:

norka

norka

Üye
    Konu Sahibi
hangı konus baslıgında oldugunun farkıda degılsın sanırım arkadasım android os lu telefonlar ıcın oyunlar burdakıler

aynen adam sarıyor.zaten en unlu oyunlarından.bende hd versıyonu kurulu multıplayer modu da var hd de gio çalıstırıyor

:oke:

Yigit315

Yigit315

Üye
hangı konus baslıgında oldugunun farkıda degılsın sanırım arkadasım android os lu telefonlar ıcın oyunlar burdakıler

aynen adam sarıyor.zaten en unlu oyunlarından.bende hd versıyonu kurulu multıplayer modu da var hd de gio çalıstırıyor
Üstadım gio mübarek telefon.Hepsini kaldırır. Seviyorum bu makinayı yaaa :op:

xinsurer

xinsurer

Üye
Arkadaşlar bir de Ninja Kaka Pro var.. Blackmart alpha'dan indirebilirisiniz, isterseniz ben de paylaşabilirim.. bir de onu deneyin derim.. onda hassasiyet daha yüksek ve sürekli level atlayarak gidiyorsunuz, kesme ses efektleri muhteşem, tavsiyedir.. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34

aras çağrı

Üye
5800 için olanı var mı

61semih

61semih

Üye
Arkadaşlar bir de Ninja Kaka Pro var.. Blackmart alpha'dan indirebilirisiniz, isterseniz ben de paylaşabilirim.. bir de onu deneyin derim.. onda hassasiyet daha yüksek ve sürekli level atlayarak gidiyorsunuz, kesme ses efektleri muhteşem, tavsiyedir.. :oke:

:kotu:

nonamex

Üye
Chainfire 3d ile calistirdim. Oyun acilirken telefonu aglatti ama normal fruit ninjaya gore daha akiciydi oynanisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt