13 Yaşında Anne Oldu(vaka 2)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
13 Yaşında Anne Oldu(vaka 2)
Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, hastanede doğum yapan N.Ç.'nin 13 yaşında olduğunun ortaya çıkması üzerine bir yıldır imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı kişi gözaltına alındı.

Dün akşam saatlerinde doğum sancıları artan N.Ç., yakınları tarafından getirildiği Akçakale Devlet Hastanesi'nde bir kız bebek dünyaya getirdi. Doğumun ardından yapılan incelemede N.Ç.'nin 13 yaşında olduğunun saptanması üzerine, durum güvenlik güçlerine bildirildi. Bunun üzerine inceleme başlatan jandarma, küçük kızın ifadesine başvurdu. Küçük anne, jandarmaya bir yıl önce ailesinin onayı ve kendi rızasıyla akrabaları olan 27 yaşındaki İbrahim Reşat B. ile imam nikahlı olarak birlikte yaşamaya başladıklarını söyledi. Küçük kızın ifadesinin alınmasının ardından harekete geçen jandarma, ilçenin Yukarıbeydaş Köyü'nde çiftçilik yapan birlikte yaşadığı İbrahim Reşat B.'yi gözaltına aldı.
İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülerek sorgulanmasına başlanan şüphelinin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından 'reşit olmayanlarla cinsel ilişki kurmak' suçundan adliyeye sevk edileceği açıklandı.

NOT: Yuh diyorum daha o gün suruçta benzer bir olay olmuştu.

Utku

Utku

Üye
.......artık:off:

DPool

DPool

Üye
Tövbe tövbe... Bunları asmak lazım işte :off::off:

Masha

Masha

Üye
Bundan öncekide urfadandı. :off:

greenmile

greenmile

Üye
zaza sen neden bu kadar geç kaldın,şimdiye torunun olması lazımdı

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne Urfaymış arkadaş

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
zaza sen neden bu kadar geç kaldın,şimdiye torunun olması lazımdı
yok ben o kadar cahal değilim malesef baskı vardı ama 2 sene sonra inadıma yenildiler şimdi ise önüme bir yol koymak için planlar yapıyorum hem çocuk yaşta biri ile evlenmem mümkün değil benimde kız kardeşim var

• Beğen
Tepkiler: osmanakan, greenmile ve Revengeful
greenmile

greenmile

Üye

yok ben o kadar cahal değilim malesef baskı vardı ama 2 sene sonra inadıma yenildiler şimdi ise önüme bir yol koymak için planlar yapıyorum hem çocuk yaşta biri ile evlenmem mümkün değil benimde kız kardeşim var

şaka diyorum zaten zaza hep urfa ya o bakımdan :)

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
seninde evinde 15 hane olsun ve cahil bir baba ol sende yaparsın böyle belkide geçindiremiyordur oda ayrı konu :)

greenmile

greenmile

Üye
o yörede öyle, herşey bilinçsizlikten kaynaklanıyor

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
istanbul ve urfa birbirine benzer her türlü insan var ama şanlıurfa istanbulun cahili dir :)

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye

pelın_

al işte ya

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
o zaman iki şehir birbirine benziyor çünkü bilinçli ve bilinçsizlerin yerleri %90 ayrı sadece merkez aynı :D biz bazen geleneğin tersine uyar en manyak semtlere gideriz :ehe bide istanbul avrupanın başkenti ise urfada gapın başkenti :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
o zaman iki şehir birbirine benziyor çünkü bilinçli ve bilinçsizlerin yerleri %90 ayrı sadece merkez aynı :D biz bazen geleneğin tersine uyar en manyak semtlere gideriz :ehe bide istanbul avrupanın başkenti ise urfada gapın başkenti :D

ama küçücük çocukların hayatlarını mahvetmelerinin önüne geçilmeli ya,ben bu olayları şehir olarak ayırmıyorum zihniyet meselesi,heryerde olabiliyor:(

pelın_

çok haklısın murat daha o neanlar ewlılıkten cocuktan
bazı zeylerden bız buyukler bıle korkarken o ufacık bedenıyle nasıl anlatamıyorum ama anladınız sanırım

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Hangi birine engel olabiliriz ki ben cinayetlere engel olamiyorum gecen sene siverekte yanimda 4 kisiyi vurdular engel olamadim araya girmel bir cozum degil, bi dirumu anlatmak ve anlayana kadar savasmaktir asil gerekli olan zaten gencler bilincli bu son iki donemlik ihtiyarlar olurse biraz duzelir ama iste eski ihtiyarlarda olmadimi olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt