allah aşkına bu işi bir bilen söylesin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__yasa__

__yasa__

Üye
    Konu Sahibi
allah aşkına bu işi bir bilen söylesin
:ağlarım:yaaaaa kaç gündür bakıyorum hatta gün değil haftadır 5800xm güncelleme haftaya yazıyor yaaaa bu sizin hafta kaç gün lü:aha:bir türlü gelmedi güncelleme yoksa benmi göremiyorum bir bilen yazabilirmiiiiiiiiii:ağlarım:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
gelmez arkadaşım v60 hayaaal boşuna bekleme :oke:

'Patron

'Patron

Üye
ohoo o iş yattı bence

firat1231

firat1231

Üye
Vallaha 5230 ve 5800 xm e Kasım ayında V60 cıkaca dedikoduları dolasıyo ortalıkta ama

HATTA BU FORUMDA GORDUM BI ARKADAS NOKIA YETKILISIYLE KONUSMUS KASIM AYINDA CIKACA FALAN DEMISLER :hmmm

onun yalancısıyım bence.Bana göre 5230 a çıkarda 5800 xm e bıraz zor :dry:

nalcam22

nalcam22

Üye
kasım ayına kadar brn androıde geçmiş olurum

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben artık güncelleme beklemiyorum.şöyle 2.5-3 yıl olsun androide geçerim.zaten 2 yıl oldu sayılır.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
Vallaha 5230 ve 5800 xm e Kasım ayında V60 cıkaca dedikoduları dolasıyo ortalıkta ama

HATTA BU FORUMDA GORDUM BI ARKADAS NOKIA YETKILISIYLE KONUSMUS KASIM AYINDA CIKACA FALAN DEMISLER :hmmm

5230 güncelleme yeni gelmedi mi forumda gördüğüm kadarıyla sizde v60 gelecek diye bekleyin biz temmuz 2010 beri bekliyoz

sence 5800 neden v60 çıkmaz?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bu sene içinde çıkar ama hangi ay çıkar orasını bilemem :D

__yasa__

__yasa__

Üye
    Konu Sahibi
:ağlarım:gecenlerde 5800xm tlfnumu c6-01 takas edeyim ddem adamlar bana 150 tl çekti üstüne 450 tl vermem gerekiyormuş:aha:yaaa ddm yenisi teknojikste 5800xm fiyatı 549 tl neden bu kadar az dediğimdede bundan böyle noki a efendi 5800xm üretimini durdurmuşmuş yerine ise c6-01 adepte ediyormuş varmı böyle duyum alan benden başka acep|-)

bu arada zaten bende güncelleme için umudu kestim beklicem beklicem maddi durumu düzeltincede androide gececem ve 5800xm satmayıp 3 yaşındaki oğluma verecem oyuncak yapsın ama o paraya sattttmammmmmm:good:

waycell

waycell

Üye

bu konuyla alakalı yazılmış çizilmiş bişey yok ama yeni güncellemelerden çok fazla bişey beklememek gerekiyor çünkü androidin ataklarıyla nokia başka yollara yönelmeye başladı mesela seneye win mobile lı nokialar çıkacak piyasaya en iyisi androide geçiş şuan en iyisi bu fakat alırken en az 528 mgb ram 800 mgh işlemci hızı ve flash player desteği olsun

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
Nokia 5800 XM: Dev güncelleme bekleniyor.
5800 XM sahiplerine müjdeli haber: Nokia çok yakında dev bir güncelleme paketi yayınlayacak.
Firma içi bir kaynağa göre Nokia, 5800 XpressMusic için dev bir güncelleme üzerinde çalışıyor: Güncellemenin, cihazın bilinen tüm hatalarını düzelteceği ve ek olarak yeni fonksiyonlar da sunacağı iddia ediliyor. Söylentilere göre yeni firmware çoktan hazırlandı ve şu an test aşamasında bulunuyor. Özellikle cihazın dokunmatik ekranı yukarı/aşağı kaydırma hassasiyeti ve kullanımında iyileştirmeler yapılacak. Kamera ve tepki süresinin de belirgin derecede iyileştirileceği söyleniyor.

Yeni firmware’in ne zaman temin edilebileceği henüz belli değil; fakat 2009′un dördüncü çeyreği tahmin ediliyor. Nokia 5800 XpressMusic sahipleri bu güncellemeye Nokia Software Updater yazılımı üzerinden erişebilecekler.
Bilgi için: Nokia Danışma Hattı
Telefon: 0 212 337 17 17

alıntıdır
"2009 un 4. çeyregi":zuhaha: yeni yazılımın adı v31.0.101 dir kesin :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
2009 :d

hotlock

hotlock

Üye
reiz telefoncular telefon alırken yada taks ederken senn malı öldürürler kötülerler ki fiatı düşük tutsunlar ayıktın ?:oke:

giray38

giray38

Üye
58 e güncelleme mi :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt