Facebook Messenger 1.0.006

Sponsorlu Bağlantılar

ap4che

ap4che

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Messenger 1.0.006
iPhone ve Android için özel uygulama olarak çıkacak Facebook Messenger, SMS'i tarihe gömecek gibi görünüyor. Bedava ve daha etkin mesajlaşma, bu uygulamada saklı. İşte: Facebook Messenger.
Farkları Neler Olacak?
Var olan mesajlaşma sisteminden farklı olacağını söylemiştik. Bunlar; telefon rehberinizdeki kişilerle de mesajlaşabilme imkânı (WhatsApp'tan araklama özellik), grup üzerinden mesajlaşma, mesajlaştığınız kişileri haritada görme (o kişi, haritada görünmesine izin veriyorsa), mesaja fotoğraf ekleme gibi yenilikler olarak listeleyebiliriz.
Aslına bakılırsa Facebook, WhatsApp, Viber gibi uygulamalarda gördüğü ışığı devasa kullanıcı sayısının gücünden faydalanarak yeni bir ortam oluşturmak istiyor.
Sizi bilmiyorum ama benim etrafımda, Facebook'u mesajlaşmak için kullanan yüzlerce insan sayabilirim. O nedenle, bu uygulama tutacak gibi görünüyor.
Sizin de bildiğiniz gibi operatörler, Facebook'un mobil sayfasını telefonlarda ücretsiz gezdirebiliyor. Eğer mesajlaşma da bedava olursa, o tarihi mutlaka bir yerlere kaydedin. Çünkü not aldığınız tarih, SMS'in bittiği zamandır.

(Barkod uygulaması yoksa marketten "Google Googles" arayın bu alandaki en iyi uygulamadır)

Not:Bu uygulama facebook a ait bir uygulamadır arket:

mustafax66

Üye
Nokia n73 facebook Android varmı acaba ?

ap4che

ap4che

Üye
    Konu Sahibi
Şuan sadece ios ve android için var

serhan588

serhan588

Üye
542 diye bir hata kodu alıyorum =(

pandikci

Üye
bende markette çıkmıyor bazı uygulamalar artık ve burdan indirdigimde de ayrıştırıcı hatası veriyor bu uygulama da onlara dail olanlardan.sebebi ne olabilir?

ap4che

ap4che

Üye
    Konu Sahibi
market türkiye de sorunlu çoğu programları apk sını indirip kurmak zorunda kalıyorum ama o hatayı bilemiyorum

tequilaq

tequilaq

Üye
linkten google music player çıkıyor.facebookun kendi sitesinde de şı yazıyor

Çok Yakında:
[h=1]Mobil Cihazlar için Messenger[/h][h=2]Mesajlaşmanın hızlı yolu.[/h]
sen bunu şu an kullanıyor musun?

ap4che

ap4che

Üye
    Konu Sahibi
Link güncellenmiştir
Sitede yakında diyor ama ios içinde android için de yayınlandı
Bende kullanıyorum

ap4che

ap4che

Üye
    Konu Sahibi
1.0.005 versiyonu ile güncellenmiştir.

tequilaq

tequilaq

Üye
ben kurdumda 24 saat facebookta online gözüküyo bu millet orda yatıp kalkıyorum sanıyo ya:ehebildiğin online yeşili oluyorsun ama mesaj atmak için tıkladıında "mesajın ...ın telefonuna gönderilecek" yazıyor.iyi mi kötü mü tam şeedemedim yani

ap4che

ap4che

Üye
    Konu Sahibi
bu uygulamadaki amaç zaten normal sms yerine geçmek olduğundan dolayı sürekli online sın ama istersen uyarı almaya bilirsin telefondan alert den değiştirebilirsin

ap4che

ap4che

Üye
    Konu Sahibi
En son çıkan 1.0.006 sürümü ile güncellenmiştir...

GrupSheLL

Üye
paketi ayristirmada hata var kardeşim bu apk üzerinde edit yapan arkadaşım paketi yanlış toplamış