Bu avatar nasıl peki?? :D (Teyzemin oğlu)
Amaru Shady Üye Konu Sahibi chtlkbrk' Alıntı: iyimiş Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 21:00:41 ---------- Yazıldı @ 21:00:24 ---------- Revengeful' Alıntı: Sevimli Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 21:01:00 ---------- Yazıldı @ 21:00:41 ---------- TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... . ----------Eklendi @ 21:01:45 ---------- Yazıldı @ 21:01:00 ---------- iyi oldu bu heralde zaten efe'yi hep sevmişimdir
chtlkbrk' Alıntı: iyimiş Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 21:00:41 ---------- Yazıldı @ 21:00:24 ---------- Revengeful' Alıntı: Sevimli Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 21:01:00 ---------- Yazıldı @ 21:00:41 ---------- TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... . ----------Eklendi @ 21:01:45 ---------- Yazıldı @ 21:01:00 ---------- iyi oldu bu heralde zaten efe'yi hep sevmişimdir
Amaru Shady Üye Konu Sahibi chtlkbrk' Alıntı: o da seni seviyorsa sorun yok Genişletmek için tıkla ... tabii ki sevecek. Ama kardeşimi daha fazla seviyo
chtlkbrk' Alıntı: o da seni seviyorsa sorun yok Genişletmek için tıkla ... tabii ki sevecek. Ama kardeşimi daha fazla seviyo
Larismus Üye Pondusss' Alıntı: tabii ki sevecek. Ama kardeşimi daha fazla seviyo Genişletmek için tıkla ... benim de küçük kuzen falan kardesimi daha cok seviyo bu gece efkarlıyız
Pondusss' Alıntı: tabii ki sevecek. Ama kardeşimi daha fazla seviyo Genişletmek için tıkla ... benim de küçük kuzen falan kardesimi daha cok seviyo bu gece efkarlıyız
Amaru Shady Üye Konu Sahibi chtlkbrk' Alıntı: benim de küçük kuzen falan kardesimi daha cok seviyo bu gece efkarlıyız Genişletmek için tıkla ...
chtlkbrk' Alıntı: benim de küçük kuzen falan kardesimi daha cok seviyo bu gece efkarlıyız Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Konu Sahibi 61semih' Alıntı: furkan futbol sayfasına gırınce senın takımın trabzonspor olarak gorunuyor dogrumu Genişletmek için tıkla ... evet. ----------Eklendi @ 22:55:40 ---------- Yazıldı @ 22:54:33 ---------- ben rizeliyim ama anne tarafı trabzon. Dayımı da kıramadım
61semih' Alıntı: furkan futbol sayfasına gırınce senın takımın trabzonspor olarak gorunuyor dogrumu Genişletmek için tıkla ... evet. ----------Eklendi @ 22:55:40 ---------- Yazıldı @ 22:54:33 ---------- ben rizeliyim ama anne tarafı trabzon. Dayımı da kıramadım