Nokıa e6 mı c6-01 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa e6 mı c6-01 mi?
Beyler sizce hangisini almalıyım ? Ben çok mesajlaşan ve müzik dinleyen biriyim hangisi bana daha uygun olur. Başka telefon önerisi olabilir android hariç :oke:

nonamex

Üye
e6.

futbol123

futbol123

Üye
çok mesajlasan biriyseniz klavyeli birşey olması tavsiyem e6

Sandrake

Sandrake

Üye
tartışmasız C6-01

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler beyler :good:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
e6 :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
C6 tabıkı tasarım olarakta cok daha ıyı duruyor.. ama symbianlı olusu kotu işte o can sıkıo..

umut681

umut681

Üye
e6 :oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
C6-01 :yuru

61semih

61semih

Üye
c6-01 şahsen ben kapasıtıf dokunmatık ekranlarda mesaj yazmak fiziksel qwerty klavyeye gore daha kolay oldugunu dusunuyorum.(kızaklılar hariç)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c6-01 şahsen ben kapasıtıf dokunmatık ekranlarda mesaj yazmak fiziksel qwerty klavyeye gore daha kolay oldugunu dusunuyorum.(kızaklılar hariç)

ben öyle düşünmüyorum :oke:
tabi s2 hariç :ehe

nonamex

Üye
Optimus black ve N8'de yatay qwerty ile çok hızlı yazarken, o minnacık tuşlu e72 e6 ve c3 te nasıl yazıyorlar hayret ediyorum

pRime.

pRime.

Üye
Optimus black ve N8'de yatay qwerty ile çok hızlı yazarken, o minnacık tuşlu e72 e6 ve c3 te nasıl yazıyorlar hayret ediyorum
yazılıyo yazılıyo, alışınca bırakamıyorsun :)

nonamex

Üye
Parmaklarım kalın benim, kuzenimin c3'ünde adımı bile yazamadım :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
tabikide c6-01

pRime.

pRime.

Üye
bu arada ikisi de çok güzel telefon özellik olarak, aşağı yukarı birebirler. benim önerim fiyatının daha uygun olmasından dolayı c6-01 olacak çünkü özellik olarak e6dan pek farkı yok. ama klavye ve uzun şarj ömrü senin için önemliyse e6 al derim. e6'nın bir aya yakın bekleme süresi var, normal kullanımda rahatça 1haftayı görecektir. ayrıca e6'nın ekranı süper, 2.5 inç'e 640x480 çözünürlük sığdırılmış, iphonedaki retina ekran gibi.
c6-01: 600tl ve altı,
e6: 839tl ve altında fiyatlara satılıyor.

----------Eklendi @ 18:06:29 ---------- Yazıldı @ 18:05:55 ----------

Parmaklarım kalın benim, kuzenimin c3'ünde adımı bile yazamadım :ehe
parmaklar büyükse sıkıntı olabilir tabi

'Patron

'Patron

Üye
c601 bence :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 süper yha şimdiden itibaren kullanıyom minicik çok hoşuma gitti siyah rengini aldım bide dokumnatiqini kullanıtken 5800 gibi basmasam tam olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt