En son k750i yazılımı

Sponsorlu Bağlantılar

ugurccuk

Üye
    Konu Sahibi
En son k750i yazılımı
arkadaşlar en son k750i yazılımını bilen varsa bi soylesin guncelleme yapmayı düşünüyorumda benimkinin versiyonu R1AA008

bassavci

bassavci

Üye
versiyonu nasıl ögrendin

maviyildiz24

Üye
en son version bildigim kadariyla
Mai 2006 R1CA021
version ögrenmek icin
>*<<*<* yap karsina cikar

mustafakarasan

Üye
r1db001 son versiyon bu

ekremk

Üye
o isaretler jaystick anlamıta gelıyor arkadasım < sola iteceksin > saga iteceksin bu anlamda arkadasım...

nevzatsemli

nevzatsemli

Üye
peki telefona yazılım nasıl yuklenıyoo solermısın

alezia_fm

alezia_fm

Üye
Ya acaba bendede k750 var ama güvenlik kodunu kardeşlerim karıştırıken değiştirmişler ama kodu bilmiyolar :) Neyse bende güncelleme yapmak istiyorum sony ericsoon un kendş sitesinden orda herseyi hallediyorum tam yüklemeye gelince zetn son versiyon diyo ben nasıl üstüne yazıcam arkadaşlar ACİL YARDIM BİDE VERSİYON ATINCA GÜVENLİK KODU SIFIRLANIR MI ???

kadabra

kadabra

Üye
Ya acaba bendede k750 var ama güvenlik kodunu kardeşlerim karıştırıken değiştirmişler ama kodu bilmiyolar :) Neyse bende güncelleme yapmak istiyorum sony ericsoon un kendş sitesinden orda herseyi hallediyorum tam yüklemeye gelince zetn son versiyon diyo ben nasıl üstüne yazıcam arkadaşlar ACİL YARDIM BİDE VERSİYON ATINCA GÜVENLİK KODU SIFIRLANIR MI ???

Bu programla guvenlik kodunuzu bulabilirsiniz...

esinti-03

Üye
so versiyonda yanlız sesi biraz düşüyo seste bozulma olmuyo

dj_ibo

Üye
millet yazılım nasıl yükleniyo bilen varsa lütfen yardım edebilirmi ?

eframislove

eframislove

Üye
turkcell hatlı gprs ayarı olan k750i olan arkadaslara, ayarlar-cihaz yönetimi yeni hesap ekle (Sony Ericsson) sonra sunucu adresi ( ) yazın,kullanıcı adı(void)yazın,sifre(void)sunucu kimliği(void)yazın sunucu şifresi(boş bırakın)bağlantıya girin(tcellwap_gprs yada cepten interneti )seçin uzaktan baslatma (her zaman soru)secin kaydedin teli kapatıp tekrar acın cihaz yönetimine gelin ve kaydettiğiniz oturumu baslatın 3 yada 4 kontürünüz gider ben telin yazılımı R1CA021 içerik sürümü PA19 ilgilenen lere duyrulur ben tesekkür ederim

nightdragon35

nightdragon35

Üye
sony nin anasayfasından yükleyebilirsiniz son yazılımı orda yönergeler var nasıl yükleyebileceginiz hakkında

canernaber

Üye
evet

hekimoğlu043

hekimoğlu043

Üye
neişe yarıyo bu kardeş

dogi55

Üye
ya bende k750i var sağ ve yukarı tuşu basmıyor ama tuş kilidine alıncı veya oyun oynayınca basıyor...anlamadım bana yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden tşkr. arkadaşlar

cicicocuk_ali

Üye
ben k750i nin hafıza kartında bi dosya silindi onu nasıl geri gtirebilrim acil yardımm.....

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartını gormuyor takınca silinen dosyanın isminide bilmiom............

polatttttt

Üye
>*<<*<*

faruk79977997

Üye
nasıl güncellenio

Takipçi Satın Al

Üst Alt