Xperia Arc mı yoksa İphone 4 mü

Sponsorlu Bağlantılar

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
tartışmasız arc :oke:

Captain

Üye
Vay be o derece he :D peki neden pişman olmuş SGS2 aldığına ben olsam bende Arc alırım ama SGS2 alsam pişman olmazdım heralde :D
Birde şu diğer codec lerle video izleyebiliyomusun Arcdan Xperia Duo konusunda birisi izlenemiyo felan dedi ama bi bakabilirmisin 1080 veya 720p video izlenebiliyomu diye.
720p izlersin fakat 1080 p çok zor gibime geliyor.Arc ın içinde gelen örnek video 720p zaten :oke: ayrıca Arc'a ısınıyor felan denmişti sgs2 nin yanında anca ılınıyor denilebilir dedi çektiği fotoğraf ve videoların ortasında pembe bir leke oluşmakta SE alışan bir insan zaten kolay kolay başka telefonda kullanmayacağı için sattı kurtuldu :ehe hee ayrıca w995 li arkadaşa söylüyorum yok aksesuarları vs demiş o eskidendi artık öyle bir şey yok shadow_170 inde dediği gibi SE'nin yeni telefonların microSD,3.5 jack.microUSB mevcut 5800in ve daha bir çok nokya,samsungta kullanılan kabloyla bile ARC'ı pc ye bağlayabilir ve şarj edebilirsin:oke:

Masha

Masha

Üye
Bence ikisinide alma Parana yazık :nono:

technoblue

technoblue

Üye
sony ericsson yazılım hatalarıyla ve türkiye'de teknik servis problemiyle meşhur olmuştu. eğer bu sorun çözülürse çok iyi bir smartphone yaptılar. ama ben xperia pro'ya hasta oldum. süper bir smartphone olmuş. tasarımı pek hoşuma gitmedi çok büyük ama özellikleri çok iyi. fiyatı ne olur orasını bekleyip göreceğiz artık.

HalcyonSmyrnen

HalcyonSmyrnen

Üye
ARC!!!!:yuru

tecnotor

tecnotor

Üye
iphone 4 e vereceğin parayla gider xperia arc ile xperia x10 mini alırsın. xperia arc özellik açısından daha üstün ekranı ile kamerası yeter iphon 4 te 3.5 inç ekran ve 5 Mp kamera var xperia arc ta is 4.2 inç ekran ve 8.1 Mp kamera var ve android telefon kullanmak çok basit hiç karışık değil

caglet

caglet

Üye
Xperia falan filan hep hikaye ya.. ona bakarsan benim n97 de nerdeyse iphone 4 ile aynı :D:D ama lafta :D paraya kıyarsan al iphone 4.. yada internetten alırım diyorsan hiç bekleme :D

Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
Bende Suan Samsung Wave 2 Var Memmunum Telefonumdan Ama Sony Ericson Xperia Arc'ı Kesfedene Kadar Gercekten Harika Bir Telefon En Yakında Ednicem İnsallah KesinliKle Arc : )

spook

spook

Üye
bende arc kullanıcısıyım arkadaşım ıphone 4 yerıne tercıh edebılırsın kesınlıkle fakat samsung s2 yı de bır arastır derım ıphonu unut da s2 ile arc arasında git gel bence ikiside iyi para tercih senin :))

Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
bende arc kullanıcısıyım arkadaşım ıphone 4 yerıne tercıh edebılırsın kesınlıkle fakat samsung s2 yı de bır arastır derım ıphonu unut da s2 ile arc arasında git gel bence ikiside iyi para tercih senin :))

Yok Be Kardes Arcın Durusu Ve Zerafeti Bi Bambaska :) O iNceLik Tasarım :) Bana Gore S2 İPHohe 4-5 Bos Bu Telefon Gercekten Harika :)

Captain

Üye
Xperia falan filan hep hikaye ya.. ona bakarsan benim n97 de nerdeyse iphone 4 ile aynı :D:D ama lafta :D paraya kıyarsan al iphone 4.. yada internetten alırım diyorsan hiç bekleme :D
helal be adam n97 yi neredeyse iphone 4 le aynı yapacak :aha:
ip4 görmüşsündür o yüzden ip4 diyorsundur hiç aldın mı eline ARC'ı, tuş kilidini felan açtın mı ?

Türe

Türe

Üye
C7 almada ne alırsan al :) 15 gün önce oldm 10 numara çalışıyodu dün akşam biranda flaş yanmaya başladı kameraya grip 50 100 tanane kendi kendine resim çekmeye başladı sonrada bütün tuşlar çalışmamaya başladı dokunmatiğinde yana byere grmemde sorun yok ama tuşlar çalışmıyo ne oldu branda anlamadm bugn servise gtti

dostum bende de c7 var senin c7 kafayı yemiş bence :d: xperia arc öneriyorum kardeşm :oke:

Buraxlive

Buraxlive

Üye
yorumlar süper bende almayı düşündüm ama 1.400 küsürü gördüm bidaha düşünemedim :D

kalkan3434

Üye
Tabiki Xperia :hmmm

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
arc i5 in rakibi değilmi

emozturk61

Üye
bnde kurban bayramında aldım xperia arcı böle bi telefon yok gercekten mükemmel ıphone onun 3 tusu olamaz :D :D

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
xperia arc telefon hafızası 1gb olarak görünsede kullanıcının erişme imkanı 320 mb lık bir bellek

İşletim Sistemi:Android™ 2.3 Gingerbread
Bellek:1 GB dâhilî telefon hafızası (320 MB'a kadar kullanıcının erişebildiği bellek)
Bellek kartı yuvası: microSD™ (32 GB'a kadar)
RAM: 512 MB
teknik bir takım sorunlarıyla ve firma desteğinin zayıflığı ile öyle başarılı bir satış grafiği yakalamış bir telefon değil evet Mobile BRAVIA® Engine özellikli Reality Display ekran özelliğiyle ve kamera çekimiyle özelliklede gece çekimiyle çok iddalı yanları olduğu kadar ne destek konusunda ne de market konusunda iphoneyi geçebilir

apple dan başka hiçbir firma donanım arızasını tamir etmeden değişmez ama apple de bir tuş bile bozulsa tamir süresi yapılmadı sıkıntısı yaşamazsınız direk yeni telefon alırsınız
market konusuna gelince android markette kaliteli programların yanında ne kadar çok 2,3 mb lık basit programlar da var sayısal çoğunluğa bakmaktansa telefonunuza yüklediğinzde sadece çöp olan ve virüslü binlerce uygulama da göreceksiniz bu yüzden android marketi diğer marketlerle kıyasladığınızda üstünlüğünü göreceksiniz apple store ile kıyasladığınızda değil :))

amacım bu telefonu kötülemek değil o yüzden polemik havasında cevaplar vermeye hiç gerek yok
ama öyle yok bin basar yok şöyle böyle yazanlarda biraz daha araştırıp öyle yazsınlar firma desteğini uygulama vs. çeşitliliğini