Tinercilerin içler acısı halleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Haticeye takılmamak gerekli video'da anlatılanı izle gerisini boşver, insanlık dramı var orada sen hala tarih diyosun.

• Beğen
Tepkiler: 0live456
Necmati

Necmati

Üye
Haticeye takılmamak gerekli video'da anlatılanı izle gerisini boşver, insanlık dramı var orada sen hala tarih diyosun.
insanlık dramı ama kendi hataları sonuçta bizim bu videoyu seyretmemiz olanları engellicekmi tabiki hayır

0live456

Üye
Akşamları ölüyom ben maxicep'te :bud:

• Beğen
Tepkiler: Sandrake
-efşan

-efşan

Üye
:off::off:

enginzz

enginzz

Üye
kafa guzelken kımse ne yaptıgını bılmez

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Bu cocuklara acımayanları anlamıyorum, bu adamlar terapi görse düzelirler bi ellerinden tutan olsa. Ah keske olsa.

• Beğen
Tepkiler: -efşan
PureFood

PureFood

Üye
Üzüldüm hallerine gerçekten... Onlarda kurtarılmayı bekliyor ama batmışlar bu batağa bir kere kim el atacak ki bunlara baksanıza yorumlar bile belli ediyor. :hmmm

-efşan

-efşan

Üye
a sadece birkere oturup konuışmayı deneseler bu çocukların anlattıkları intihar sebepleri olur
ama kimse anlamıyo bunu önyargıya ne gerek var

0live456

Üye
Bu cocuklara acımayanları anlamıyorum, bu adamlar terapi görse düzelirler bi ellerinden tutan olsa. Ah keske olsa.

Eminim hayat şartlarına dayanamayıp eski hallerine döneceklerdir o bataklıktan çıkmak kolay değil.

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar acı çeken bi insan tekrar kendini aynı acılar içine atmaz.

-efşan

-efşan

Üye
yaa aslında acı çektiklrinin farkında bile değiller sadece bir boşluktalar aranızda cidden bir tinerciyle falan muhabbet eden oldumu dostlar benim iki arkadaşım var böyle arada giderim yanlarına beraber içeriz (ama alkol) yaa ağlarım resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt