Bakın Arabamın Altında Ne Varmışş :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guero

guero

Üye
    Konu Sahibi
Bakın Arabamın Altında Ne Varmışş :)
Arkadaşlar Bugün arabamın altında bunu gördüm resmini cep telefonuyla çektim istedimki sizde görün :)

• Beğen
Tepkiler: PhyscoDevil, Necmati, Silinen Üye 166392 ve 2 diğerleri

bay_isimsiz

Üye
İlk çektiğiniz fotoğrafta kedinin duruşu ve yüzündeki masumiyet ifadesi çok mükemmel, fazlasıyla düşündürdü beni...

Keşkelerin peşkelenerek yaşandığı bu dünyada, ah ah! sitemlerini bir bir dile getirerek, bu kadar masum bir yüzümüz olsaydı diyoruz bazen...

Buraxlive

Buraxlive

Üye
yerim çok tatlıı :)
Not: hocam bi ara arabayı yıkatın :D

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
tatlılığa bak sen yaa :)

guero

guero

Üye
    Konu Sahibi
walla arabayıda 2 gün önce yıkatırdım yıkamacıda bugün yağmur birikmiş yerden geçtim çok titizimdir o konuda ama resmi çektim bu yeni yavru bitane daha var 2 gündür farkettim bahçemizde ara sıra süt verip karınlarını doyuruyorumm

OğuzcanAbi

Üye
walla arabayıda 2 gün önce yıkatırdım yıkamacıda bugün yağmur birikmiş yerden geçtim çok titizimdir o konuda ama resmi çektim bu yeni yavru bitane daha var 2 gündür farkettim bahçemizde ara sıra süt verip karınlarını doyuruyorumm

evet bizm bahçede annem de bbakıyor hayvan severlik güzel :oke:

• Beğen
Tepkiler: guero
mangdaşire

mangdaşire

Üye
çok tatlı.keşke her insan hayvanlar kadar masum olabilse.hayvandan geldigimiz söylenir ama hayvanlar bizden masumlar.

guero

guero

Üye
    Konu Sahibi
çok tatlı.keşke her insan hayvanlar kadar masum olabilse.hayvandan geldigimiz söylenir ama hayvanlar bizden masumlar.

Doğru söylüyosun Hayvaların masumiyeti çok güzel onların bulup yemeleri bulmazken üzülmemeleri ne güzel keşke benimde kafam 1 tas sütle rahat etseydi acılarm günü birlik olsaydı ne güzel olurdu.

pelın_

tatlı seyy

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Çok tatlı :)))

Necmati

Necmati

Üye
kedi sevmiyom ben ya.
Yavru kedi seviyom :D

• Beğen
Tepkiler: Xilence ve djlkr
Dafny

Dafny

Üye
oyy yesinler senii

djlkr

djlkr

Üye
Ben hiç hayvan sevmiyorum yaa 3 papağan bide gonzales besliyorum :d:

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Bizim evi terkeden kediye benziyor aynı :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt