Resmi Windows Live Messenger 6.5 [Symbian^3 Tested]

Sponsorlu Bağlantılar

cooseen

Üye
tamam iyi hoş ben bir çok WLM yazılımı sürümünü indirdim kurdum ama şöyle bir sorunum var benim msn adresim hotmail.com uzantılı değil farklı bir domain uzantılı mesala [email protected] bu yüzden bu yazılımlarda oturum açamıyorum. Bu yazılımların tamamı standart olarak hotmail.com uzantısına ayarlı bir destek lütfen

mashan

mashan

Üye
N8 e uyumlu tr msn bulamadınız mı yaa daya bir tr ye çevirecek mert bir arkadaş yok mu :( :off:
:allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla:

• Beğen
Tepkiler: muratcan2525
synergy11

synergy11

Üye
Teşekkürler.. :)

ersin81

Üye
tsk

tikiboys

Üye
bu resmi bir sürüm değilki çin msn si

sinan19_03

Üye
tşkler

dark_lord

Üye
Resmi olarak yayınlanan Windows Live Mobile var mı?

murat0288

murat0288

Üye
arkadaşım kurdum sağolda çalışmadı niye çalışmadığınıda anlamadım bi bilen olursa sorarız artık

serinaga

serinaga

Üye
Resmi olarak yayınlanan Windows Live Mobile var mı?

MAALESEF yok arkadaşlar, Microsoft Symbian için resmi olarak ne yaptı şimdiye kadar ? Office yok, MSN yok, Explorer yok ... Bu MSN açılışta da dikkat edin MSN Live Messenger sağında ÇİN ce yazılar var, ÇİN liler tarafından yapılmış bir yazılımdır ...

masal_prensi

masal_prensi

Üye
teşekkürler

didem23

Üye
ben daha önce 5800 da windows live messenger i kullanıyordum ve gayet de memnundum neden hala c7 için felan bi msn bulamadilar

u_cosar

u_cosar

Üye
:oke:

curse.

Üye
burdaki uygulama ile aynısı bu sayfadaki program çalısıyor evet evet derseniz kurulumdan sonra ayrıca program gayet güzel calısıyo orjinal olmasada ses gönderimi ifadeler harika arkadaş teşekkürler beyenmeyen arkadaşlarada buldunuzda bunayonuzz baylaşım güzeltir shock TEŞEKKÜR
Allah belanı versin, sana bunu söylemek için login oldum.
DN: Konu ile ilgisi yoktur.

samerol

Üye
yaramaz cin mali

redbull302

Üye
WLAN ile sorunsuz çalışıyor.. Ama cepte internette wap da çalışmıyor arkadaşın dedigi gibi

marccilyan

Üye
tesekkurler

szatsy

szatsy

Üye
mesaj sayım artsın diye tesekkür edenler o kadar aciz misiniz?? bu sitede admin var mı merak ediyorum.. neden mi?
yalan yanlış konuları es geçiyolar aylarca kalıyo sitede resmen çöplük olmuş site.. bu programın resmi oldugunu yazan arkadas acaba resmi kelimesi ne demek biliyo mu? lanet çin programlarını resmi deyip burda yayınlamak ve bunları da görmemek admin ler adına yazıkk...

ciwan__47

ciwan__47

Üye
hatalı acılmıyor....