aha nadıde az kaldı partı var dostlar O parti bu akşam değil ama :):)
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: aha nadıde az kaldı partı var dostlar Genişletmek için tıkla ... O parti bu akşam değil ama
pelın_' Alıntı: aha nadıde az kaldı partı var dostlar Genişletmek için tıkla ... O parti bu akşam değil ama
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: maası yenı cektım bendensınız Genişletmek için tıkla ... oo süper öretmenim ısmarlıyo parti nerede geleyim hemen
pelın_' Alıntı: maası yenı cektım bendensınız Genişletmek için tıkla ... oo süper öretmenim ısmarlıyo parti nerede geleyim hemen
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: O parti bu akşam değil ama Genişletmek için tıkla ... bız havaya gırmıstık cnm ya
-YARINIYOK-' Alıntı: O parti bu akşam değil ama Genişletmek için tıkla ... bız havaya gırmıstık cnm ya
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: maası yenı cektım bendensınız Genişletmek için tıkla ... Partiyi bu akşama mi alsak ki
pelın_' Alıntı: maası yenı cektım bendensınız Genişletmek için tıkla ... Partiyi bu akşama mi alsak ki
caglet Üye TheM-CK' Alıntı: teşekkür ederim la hacı kafayı yicektim haa Genişletmek için tıkla ... kafayı yemene gerek yoktu şunu yapman yeterliydi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız (laf sokmak için değil haa hoşuma gidiyo bu )
TheM-CK' Alıntı: teşekkür ederim la hacı kafayı yicektim haa Genişletmek için tıkla ... kafayı yemene gerek yoktu şunu yapman yeterliydi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız (laf sokmak için değil haa hoşuma gidiyo bu )
pelın_ kingmor' Alıntı: oo süper öretmenim ısmarlıyo parti nerede geleyim hemen Genişletmek için tıkla ... partı ertelendı yarına
kingmor' Alıntı: oo süper öretmenim ısmarlıyo parti nerede geleyim hemen Genişletmek için tıkla ... partı ertelendı yarına
-efşan Üye caglet' Alıntı: kafayı yemene gerek yoktu şunu yapman yeterliydi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız (laf sokmak için değil haa hoşuma gidiyo bu ) Genişletmek için tıkla ...
caglet' Alıntı: kafayı yemene gerek yoktu şunu yapman yeterliydi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız (laf sokmak için değil haa hoşuma gidiyo bu ) Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: ırmtamam bak şimdı kırmızı bı kız sus ısaretı yapıyo bu aralar bya meşhur bı tablo bulabılırmısın Genişletmek için tıkla ... öğretmenim aradımda yazdıgın şekilde anlamsız şeyler çıkıyorr
pelın_' Alıntı: ırmtamam bak şimdı kırmızı bı kız sus ısaretı yapıyo bu aralar bya meşhur bı tablo bulabılırmısın Genişletmek için tıkla ... öğretmenim aradımda yazdıgın şekilde anlamsız şeyler çıkıyorr
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... vaaaay yeni yarbayımız cengiz bu akşamda rütbe alan alana valla
TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... vaaaay yeni yarbayımız cengiz bu akşamda rütbe alan alana valla
-YARINIYOK- Üye TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Benim gibi düşünenler varmış demi Atakan mesala (aa ben daha bişey deneyecektım sana unuttum)
TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Benim gibi düşünenler varmış demi Atakan mesala (aa ben daha bişey deneyecektım sana unuttum)
pelın_ Elektr0' Alıntı: öğretmenim aradımda yazdıgın şekilde anlamsız şeyler çıkıyorr Genişletmek için tıkla ... valla ının dun okadar anlamsız sey gordumkı hıc sasırmadım sagol
Elektr0' Alıntı: öğretmenim aradımda yazdıgın şekilde anlamsız şeyler çıkıyorr Genişletmek için tıkla ... valla ının dun okadar anlamsız sey gordumkı hıc sasırmadım sagol