Meraba Galaxy s veya s2 de facebook da yerimi bildir özelligi varmı acaba kafam ona takıldıda![]()

telefon androıt ısletım sıstemıne uygunda yuklu deyıl her halde ben youtube vıdeo ızledım orda aclısta androıd yazıyo bende oyle bı yazı yok her halde yuklu deyıl telfonuda yenı aldıgım ıcın fazla bılmıyorum :d yardımcı olursan tekrar sevınırım
Araştırıyorum Özel mesaj ile haberdar edicemSelam galaxy s ci ler ben forumda acemiyim yani android acemisi diyelim şu son sayfada mesela hic birşey anlamadim benim galaxy de bi kaç sorun var ilgili arkadaşlardan yardım istiyorum bende telefon geldiğinde üzerinde 2.2.3 yüklüdü yalnız uygulamalar da kapanmaya zorla diye bi ibare çıkar oldu ardından 2.3.4 e yükselttik o sorun kısmen çözülmüş derken bu sfer mesaj uygulamasinda bunu yapar oldu yani mesaj atarken kapanmaya zorla diyordu bende tekrar sürümü orjinale döndürdüm şimdi kısmen iyi sayılır yani bunun çözümü nedir ki acaba arkadaşlar bu uygulamalarda reklam çıkıyor ve gıcık oluyorum ne yapmam lazım acaba ya vede son olarak bende adam gibi oynayacam oyun yol mesela 100mb üstü bunları nerden edinirm şimdiden ilginze teşekkür ederim
Program kullanıyorsanız tabiki var.Meraba Galaxy s veya s2 de facebook da yerimi bildir özelligi varmı acaba kafam ona takıldıda![]()
tam olarak sorun nedir?Galaxy Ace'de 2.3.4 attıktan sonra pc ye bağlantı sorunum var nasıl çözebilirim ??![]()
telefonu pc ye bağlıyorum hiçbir tepki yok
ilk basit bir şekilde başlayalım telefonu ve bilgisayarı yeniden başlatın benimde pc okumuyor bazen çünkü
Go Keyboard adlı Programı indir kardeşim hem görsellik hemde işlevsellik katıcak telefonununamerhaba arkadaşlar bende 4-5 gün önce motorola nın defy modelini aldım motoblur lu türkçe yazılım bulamadığım içim türkçeleştirmedim fakat türkçeleştirmeyi de düşünmüyorum.. menüleri türkçeleştirmeden klavye türkçeleştirme işlemini yapabilir miyim? klavyeden kasıt sadece harfler değil klavyenin t9 sözlüğünü türkçe yapmak istiyorum bu mümkün müdür. üzerinde ingilizce swype var onu türkçeleştirmem mümkün müdür? şimdiden teşekkürler..
Go Keyboard adlı Programı indir kardeşim hem görsellik hemde işlevsellik katıcak telefonununa
evet tabiki Türkçe olarak Düzeltiyor zatençok teşekkür ederim yanlış yazılan kelimeleri düzeltme özelliği var mı acaba..

teşekkürler yükledim işime yaradı
evet tabiki Türkçe olarak Düzeltiyor zaten![]()

bende opera var ama dosya indirirken sure varsa takiliyo bana guzel bi browser lazim bilio musun? hizli bisey
telefonum kasmaus basladi cunku root yok fakat yapsamda garanti gidecek root yapinca geri alma imkani var mi varsa bana telrfondan root yapma programi verir misin link olarak tesekkurler simdiden